stiri rock

Suedezii de la Diabolical vin vara asta cu un show special în Fabrica din Bucureşti

Suedezii de la Diabolical vin vara asta cu un show special în Fabrica din Bucureşti
 Una din cele mai active formaţii death metal suedeze revine după opt ani la Bucureşti! Pornind la drum în 1996, Diabolical a creat confuzie încă de la bun început, prin modul neaşteptat de a se reinventa de la un album la altul. Mereu diferiţi, dar bazându-se pe o rădăcină serioasă death metal, muzicienii de la Diabolical te proiectează în cele mai întunecate colţuri ale minţii, lăsându-ţi cu fiecare piesă impresii extrem de puternice. 
 




 
 
Turneul Diabolical în Romania începe pe 2 august în Club Fabrica din Bucureşti, unde veţi asista la un show extins, mult mai consistent decât celelalte cântări pe care deatherii le vor susţine în ţara noastră, în această vară. 
 
 
În deschiderea concertului Diabolical sunt invitate trei trupe româneşti, şi anume: Psychogod, Saddayah şi Linear Disorder
 
Miercuri, pe data de 2 august, uşile se vor deschide de la ora 19:00 în clubul Fabrica, situat în capitală, pe strada 11 iunie, numărul 50 (mijloace de transport: tramvaiele 7, 23, 27, 47 - staţia Gramont). Biletele se vor putea achiziţiona doar în ziua cu pricina de la club, iar preţul unuia va fi 25 de lei. 
 
Pe durata concertului vor fi permise fotografiatul şi filmatul, iar accesul cu băuturi aduse din afara clubului este strict interzis. Ca de obicei, veţi găsi la locul faptei stand cu noutăţi musicale pe CD şi vinil sau materiale de colecţie, plus alte articole de merchandise. 
 
Acest concert are loc sub marca Metal Under Moonlight, ediţia cu numărul 70 şi este un eveniment non-profit, întrucât toate încasările rezultate sunt folosite pentru organizarea evenimentului.

Sursa: Titus Constantinescu


MAI MULTE DESPRE Diabolical, Psychogod
Posted by Gina S., at 17:44 |  July 12, 2017  | 0 Comentarii  | 2195 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Suedezii de la Diabolical vin vara asta cu un show special în Fabrica din Bucureşti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri