stiri rock

SUPERBUTT in concert la Sibiu

SUPERBUTT in concert la Sibiu
Finala W:O:A Metal Battle Romania 2012 va fi urmata vineri 18 mai, in clubul Oldies Sibiu, de o seara speciala in care va putea fi urmarita, pentru prima data in Sibiu, trupa maghiara Superbutt. In deschidere vor concerta trupele sibiene Heavy Duty si EvergreeD.
 
Superbutt este o trupa de metal infiintata in Budapesta in anul 2000. Pana in momentul de fata a lansat pe piata patru albume de studio in limba engleza, unul in limba maghiara si un dublu LP cu piese atat in engleza cat si in maghiara. Superbutt a concertat in Europa inca din anul 2001 avand al activ peste 600 de showri alaturi de trpe precum Clawfinger, Ignite, Pro-Pain, Soulfly, In Flames, Prong, Mucky Pup, Helmet si Rollins Band.
 
W:O:A Metal Battle Romania este concursul in urma caruia formatia din Romania declarata castigatoare va avea sansa de a urca pe scena unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzica din lume: WACKEN OPEN AIR, eveniment care se desfasoara anual la Wacken, in Germania, si se bucura de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din intreaga lume!

La sfarsitul acestei saptamani vor fi anuntate trupele din Romania calificate in semifinalele regionale ce se vor desfasura in perioada 4 – 13 mai. Finala nationala va avea loc in 17 mai la Sibiu, in Clubul Oldies.

Trupele participane la finala internationala de la Wacken vor primi din partea partenerilor concursului, premii precum Artist Price Endorsement Deals. Incepand cu editia din acest an castigatoarea finalei internationale va obtine ca premiu un contract cu casa de discuri Nuclear Blast – cea mai mare casa de discuri heavy-metal independenta din lume. In prezent, W:O:A Metal Battle se desfasoara in 30 de tari diferite. Din 2004, de cand se desfasoara anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs international de talente pentru tinere trupe ale genului.

Finala internationala va avea loc in perioada 02.–04.08.2012, in cadrul marelui festival Wacken Open Air 2012, pe scena W.E.T. Stage.

Sursa: WOA Metal Battle Romania


MAI MULTE DESPRE Superbutt
Posted by Dragos P., at 00:28 |  April 19, 2012  | 0 Comentarii  | 2119 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SUPERBUTT in concert la Sibiu

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri