stiri rock

TANKARD: videoclipul piesei 'Fooled by Your Guts' disponibil online

TANKARD: videoclipul piesei 'Fooled by Your Guts' disponibil online
Fooled by Your Guts, noul videoclip al grupului german Tankard poate fi vazut mai jos:

 

Piesa Fooled by Your Guts este extrasa de pe discul R.I.B. ce a fost lansat in data de 20 iunie 2014 prin intermediul casei de discuri Nuclear Blast Records.

Va reamintim faptul ca in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 se va desfasura la Bucuresti cea de a doua editie a festivalului November to Dismember  prezentat de catre Axa Valaha Productions & Ribcage Booking. La aceasta editie vor fi prezente trupe precum Tankard, Asphyx, Morgoth, Esoteric, Abnormyndeffect, Bloodway, Dehuman, Lychgate, Tons of Powder, Undercroft si multe altele.

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri.
Cei interesati pot lua legatura cu Mihai "Coro" Caraveteanu la numarul de telefon 0721.107776 sau pe e-mail la adresa axa666@yahoo.com.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.


MAI MULTE DESPRE Tankard
Posted by H., at 17:28 |  June 23, 2014  | 0 Comentarii  | 2276 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TANKARD: videoclipul piesei 'Fooled by Your Guts' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri