stiri rock

TEN YEARS AFTER promit un show de doua ore in Romania

TEN YEARS AFTER promit un show de doua ore in Romania

Cu doar cateva zile inainte sa ajunga in Romania, membrii Ten Years After sunt gata de show. Cei patru muzicieni vor avea un turneu, in cadrul caruia vor canta in Bucuresti, Iasi, Timisoara si Cluj. Fiecare concert va dura peste doua ore si va include atat piese considerate repere ale repertoriului trupei, cat si piese noi, de pe cele mai recente doua albume.

Daca tanarul vocal si chitarist Joe Gooch s-a aratat foarte entuziasmat de revenirea in Romania, nici tobarul Ric Lee, unul din membrii din formula initiala a trupei nu a fost mai putin impresionat de tara noastra. Muzicianul spune ca arde de nerabdare sa fie din nou pe scena in fata romanilor si ca, daca in cazul publicului bucurestean “stie de ce primire calduroasa se va bucura”, este curios sa “descopere de ce reactii va avea parte la celelalte trei concerte”.

Adevarata legenda a rock-ului clasic, Ric Lee nu este activ doar in plan muzical. Bateristul lucreaza si la o carte pe care o va lansa anul viitor si care va cuprinde istorisiri din perioada de maxima efervescenta a trupei. Printre personaje se vor regasi nume de rezonanta din muzica anilor ‘60-‘70.  

Programul turneului este urmatorul:

Bucuresti (Sala Palatului- 23 octombrie),

Iasi (24 octombrie – Casa de Cultura a Sindicatelor),

Timisoara (25 octombrie – Sala Filarmonicii),

Cluj (26 octombrie – Casa de Cultura a Studentilor)

In deschidere va evolua RIFF, unul din cele mai longevive grupuri de pe scena rock din Romania.

Daca inca nu ati achizitionat bilete, pentru unul din concertele ce vor include hituri precum Love Like a Man, Hear Me Calling, I’d Love To Change the World sau I’m going Home, aceste sunt disponibile in continuare in reteaua Vreau Bilet: Unirea Shopping Center - et. 2, locatiile Music Box  (Matei Basarab 16 & Soseaua Pipera nr. 2). Biletele pot fi comandate si online de pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc.

 

Pentru restul oraselor, biletele se gasesc la casele de bilete ale salilor de spectacol.



MAI MULTE DESPRE Ten Years After
Posted by Ruxia Sandru, at 21:05 |  October 19, 2011  | 0 Comentarii  | 3593 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TEN YEARS AFTER promit un show de doua ore in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri