stiri rock

TEN YEARS AFTER revine in Romania pentru un turneu national

TEN YEARS AFTER revine in Romania pentru un turneu national
Ten Years After, cea mai populara trupa de blues-rock de la sfarsitul anilor ‘60 si inceputul anilor ’70, revine anul acesta in Romania cu o serie de concerte senzationale. Prin urmare, pe data de 23 octombrie (Sala Palatului), incepand cu ora 19.00, bucurestenii se pot pregati pentru un concert precum o explozie de vigoare - show pentru care membrii trupei sunt extrem de apreciati in toata lumea dupa mai bine de 4 decenii de la debut.
 
In plus organizatorii au extins de aceasta data venirea trupei la stadiul de turneu national, spre bucuria fanilor trupei din Iasi (24.10 – Casa de Cultura a Sindicatelor), Timisoara (25.10 – Sala Filarmonicii), Cluj (26.10 – Casa de Cultura a Studentilor) care vor avea posibilitatea de a trai bucuria muzicii adevarate alaturi de legendele Woodstock.
 
Fiind o trupa ce se claseaza printre titanii muzicii rock la nivel mondial, TEN YEARS AFTER s-a remarcat in primul rand datorita recitalului memorabil din cadrul celebrului festival Woodstock din 1969, dar si prin concertele fabuloase sustinute in intreaga lume. Asadar, datorita calibrului concertistic inalt al trupei, al anvergurii show-ului, dar si la cererea publicului, Ten Years After va canta de aceasta data in patru orase din Romania”, mentioneaza Pepino Popescu.
 
 
 Formatia este renumita in intreaga lume ca fiind unul dintre grupurile din elita mondială a muzicii rock, iar melodiile I'm Going HomeHear Me Calling, I Love to Change the World, Good Morning Little School Girl si Love Like a Man, care au propulsat-o in topurile din intreaga lumea, fac de fiecare data deliciul fanilor. Suntem siguri ca Leo Lyons, Ric Lee, Chick Churchill si Joe Gooch vor uimi si de aceasta data publicul si vor oferi o experienta cu adevarat unica.
 
In deschiderea evenimentului, una dintre cele mai prolifice trupe rock autohtone - RIFF, va incinge atmosfera cu piese legendare, prezenta acestui grup intregind astfel formula de succes a intregului show din februarie 2010: RIFFTen Years After.
 
Biletele pentru spectacolele din capitala au fost puse deja in vanzare si pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet - Unirea Shopping Center - et 2, locatiile Music Box (Matei Basarab 16 si Soseau Pipera 2), de la Sala Palatului si online pe www.vreaubilet.ro. Preturile variaza intre 60 si 170 de lei, in functie de categoria de loc. Pentru restul oraselor, biletele pot fi cumparate de la casele de bilete ale salilor de spectacol.
 


MAI MULTE DESPRE Ten Years After
Posted by Ruxia Sandru, at 14:11 |  September 09, 2011  | 0 Comentarii  | 3756 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TEN YEARS AFTER revine in Romania pentru un turneu national

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri