stiri rock

THE ANIMALS: doua concerte in Romania

THE ANIMALS: doua concerte in Romania
Legendara trupa The Animals va sustine doua concerte in Romania, pe 10 mai, la Jukebox Venue din Bucuresti, respectiv pe 12 mai la Casa de Cultura a Studentilor din Iasi.
Infiintata in anul 1963, trupa The Animals a facut istorie in rock-ul mondial cu hit-urile The House of the Rising Sun, We Gota Get Out of This Place si Don’t Let Me Be Misunderstood. In anul 1964,  formatia a fost inclusa in Rock and Roll Hall of Fame.

Dupa succesul concertului din 2011, trupa The Animals revine in Romania atat pentru fanii care au fost prezenti la evenimentul memorabil de anul trecut, cat si pentru cei care nu au avut ocazia sa fie acolo.

Din componenta actuala  fac parte doi membri originari ai trupei: John Steel si Mickey Gallagher (care a colaborat cu The Blockheads, Paul McCartney, The Clash, Eurythmics ). Alaturi de ei, pe scena vor urca: John E. Williamson (Titanic) si Peter Barton (Boomtown Rats Roberts & Crowe - Wayne Fontana's Mindbenders).
Biletele pentru concertul din Bucuresti s-au pus in vanzare prin Reteaua Eventim (magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librariile Humanitas si Carturesti ) si online pe eventim.ro . Pretul unui bilet este:
60 de lei ( cu loc)- pana in ziua concertului
30 de lei (in picioare)- pana in data de 3 mai
40 de lei ( in picioare)- 3 mai- pana in ziua concertului
In ziua concertului: 45 de lei in picioare si 65 de lei cu loc.

Pentru concertul din Iasi pretul unui bilet este :
Categoria I (VIP): 75 de lei
Categoria II: 60 de lei
Categoria III: 40 de lei


Hit-urile The Animals care au facut istorie pot fi urmarite aici:
 
Sursa: Phoenix Entertainment
 
Posted by Dragos P., at 11:05 |  April 18, 2012  | 0 Comentarii  | 1435 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE ANIMALS: doua concerte in Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri