stiri rock

THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatoarea rundei cu numarul 4

THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatoarea rundei cu numarul 4
Dupa ce aseara, in clubul Suburbia, a avut loc etapa cu nr 4 din cadrul concursului Battle of Rocksin, in care au participat trupele Tragic (Alternative/Punk-Buc) si White Walls (Metal/Progressive/Rock-Cta), juriul format din Cosmin Gaspar(Studio Attic-sponsor), Jaja(club Suburbia), Fane(Metalhead), Ovidiu Hellhammer (Metalfan) si Pixy (Rocksin-organizator) a decis, in unanimitate, castigatoarea acestei runde, trupa care merge mai departe in concurs.
Criteriile dupa care s-a jurizat au fost interpretare, interactiunea publicului si prezenta scenica.

Asadar, invingatoarea rundei cu numarul 4 este formatia WHITE WALLS din Constanta.


Felicitari trupelor, mult succes mai departe in cariera.


THE BATTLE OF ROCKSIN!
 
Concursul organizat de ROCKSIN este  realizat cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, stative, pedala si premier), amplificatoare pentru bas si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise, la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

"Party with Rocksin" dupa fiecare concert!

Sursa: Rocksin Crew


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by H., at 09:59 |  April 09, 2010  | 0 Comentarii  | 2256 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatoarea rundei cu numarul 4

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri