stiri rock

THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatorii etapei a doua

THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatorii etapei a doua
Dupa ce aseara, in clubul Suburbia, a avut loc etapa cu nr 2 din cadrul concursului Battle of Rocksin, in care au participat trupele Astero(Buc), PseudoNoise (Buc) si Incipient( Targoviste), juriul format din Cosmin Gaspar(Studio Attic-sponsor),Jaja(club Suburbia), Shole (Rocksin/Metalhead),Hellhammer (Metalfan) si Pixy (Rocksin-organizator) a decis,de data aceasta, dupa consultari indelungi si deliberari ce au dus si la apelarea la puncte pentru departajarea trupei castigatoare de etapa, trupa care va merge mai departe in semi-finala concursului.Criteriile dupa care s-a jurizat au fost interpretare, interactiunea publicului si prezenta scenica.

Asadar, invingatoarea rundei cu numarul 2 este formatia ASTERO din Bucuresti.


Felicitari tuturor, a fost o seara foarte echilibrata si ne-a fost greu sa ne decidem, multumim trupelor participante, a fost o seara frumoasa datorata lor.


De reamintit ca :
THE BATTLE OF ROCKSIN!
 
Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele,stative, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Episodul 1 a avut ca participanti WHITE ASH, UPSIDE DOWN, TOY MACHINES!  Vino cu trupa si participa la concurs, adu-ti cat de multi prieteni poti ca sa te sustina! Intrarea este libera!

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

"Party with Rocksin" dupa fiecare concert!

Sursa: Rocksin Crew


MAI MULTE DESPRE Astero
Posted by H., at 22:54 |  March 10, 2010  | 0 Comentarii  | 1889 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatorii etapei a doua

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri