stiri rock

THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatorii primei etape

THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatorii primei etape
Dupa ce aseara, in clubul Suburbia, a avut loc prima etapa din cadrul concursului Battle of Rocksin, in care au participat trupele White Ash(Buc), Upside Down (Buc) si Toy Machines( Sv/Cj), juriul format din Cosmin Gaspar(Studio Attic-sponsor),Jaja(club Suburbia),Fane(Metalhead), Hellhammer (Metalfan) si Pixy(Rocksin-organizator) a decis aproape in unanimitate  trupa castigatoare a primei etape, care merge mai departe in semi-finala concursului.Criteriile dupa care s-a jurizat au fost interpretare, interactiunea publicului si prezenta scenica. Asadar, invingatoarea primei runde a fost desemnata trupa  TOY MACHINES.

Multumim trupelor participante, a fost o seara frumoasa datorata lor.


De reamintit ca :
THE BATTLE OF ROCKSIN!
 
Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele,stative, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Episodul 1 a avut ca participanti WHITE ASH, UPSIDE DOWN, TOY MACHINES!  Vino cu trupa si participa la concurs, adu-ti cat de multi prieteni poti ca sa te sustina! Intrarea este libera!

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

"Party with Rocksin" dupa fiecare concert!

Sursa: Rocksin Crew


MAI MULTE DESPRE UpsideDown
Posted by H., at 21:40 |  March 05, 2010  | 0 Comentarii  | 1532 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE BATTLE OF ROCKSIN: castigatorii primei etape

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri