stiri rock

THE BATTLE OF ROCKSIN: etapa 2

THE BATTLE OF ROCKSIN: etapa 2
Urmatoarele trupe inscrise in concurs vor concerta marti, 9  martie, la Club Suburbia Bucuresti incepand cu orele 20. Intrarea este libera. Iata trupele ce se vor afla in concurs:

ASTERO

http://www.myspace.com/trupaastero
Alternative
Bucuresti

PSEUDONOISE


Alternative
Bucuresti

INCIPIENT

Rock/Metal
Targoviste
http://www.myspace.com/incipientro


Party dupa concert cu Rocksin!

REAMINTIM:

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

Sursa: Rocksin Crew



MAI MULTE DESPRE Astero, Incipient
Posted by H., at 15:50 |  March 07, 2010  | 0 Comentarii  | 1864 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE BATTLE OF ROCKSIN: etapa 2

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri