stiri rock

THE BATTLE OF ROCKSIN - Etapa 3

THE BATTLE OF ROCKSIN - Etapa 3
Urmatoarele trupe inscrise in concurs vor concerta joi, 18  martie, la Club Suburbia Bucuresti incepand cu orele 20. Intrarea este libera. Iata trupele ce se vor afla in concurs:

NEVERGOINGHOME
http://www.myspace.com/nevergoinghomeband
Bucuresti

FORTRESS OF FAITH
http://www.myspace.com/fortressoffaith
Bucuresti

BEYOND LIFE
http://www.myspace.com/beyondlifeband
Brasov
Party dupa concert cu Rocksin!

REAMINTIM:

Concursul organizat de ROCKSIN este alcatuit din 11 etape realizate cu sprijinul Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead. Punem la dispozitie tobe (fara cinele, pedala si premier), amplificatoare pentru bass si chitare, microfoane, sunetist, practic tot ceea ce este necesar pentru ca o trupa sa poata concerta in conditii optime.

Orice formatie rock din lume care doreste sa participe se poate inscrie la adresa rocksinmail@yahoo.com . Un juriu format din reprezentanti ai Rocksin, Studio Attic, Club Suburbia, Metalfan si Metalhead va desemna trupa castigatoare la sfarsitul celor 11 etape ale concursului. Fiecare formatie inscrisa va fi promovata in cadrul singurei emisiuni TV de profil, Bring the Noise , la 1Music Channel. PREMIUL consta in inregistrarea profesionala a unui EP de 3 piese la Studio Attic Bucuresti (www.studioattic.ro) !

Sursa: Rocksin Crew


MAI MULTE DESPRE Fortress of Faith, NeverGoingHome
Posted by H., at 00:51 |  March 16, 2010  | 0 Comentarii  | 1806 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE BATTLE OF ROCKSIN - Etapa 3

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri