stiri rock

THE BLACK CROWES: albumul 'Croweology' disponibil online

THE BLACK CROWES: albumul 'Croweology' disponibil online
Dublul album acustic semnat de americanii de la The Black Crowes, Croweology a fost lansat in data de 3 august prin intermediul Silver Arrow si poate fi ascultat integral aici.

Titlurile pieselor ce figureaza pe albumul Croweology sunt urmatoarele:

01. Jealous Again
02. Share the Ride
03. Remedy
04. Non-Fiction
05. Hotel Illness
06. Soul Singing
07. Ballad in Urgency
08. Wiser Time
09. Cold Boy Smile
10. Under a Mountain
11. She Talks to Angels
12. Morning Song
13. Downtown Money Waster
14. Good Friday
15. Thorn In My Pride
16. Welcome to the Good Times
17. Girl from a Pawnshop
18. Sister Luck
19. She
20. Bad Luck Blue Eyes Goodbye
21. Boomer's Story (Bonus Track)
22. Willin' (Bonus Track)

Posted by H., at 01:04 |  August 03, 2010  | 0 Comentarii  | 2761 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE BLACK CROWES: albumul 'Croweology' disponibil online


Alte articole din Stiri