stiri rock

THE CROWN a lansat un nou album – 'The Death Is Not Dead'

THE CROWN a lansat un nou album – 'The Death Is Not Dead'
După cinci ani de tăcere, The Crown, una dintre legendarele trupe suedeze de death metal, revine cu un nou album, Death Is Not Dead. Acesta este cel de-al zecelea album al formatiei și este o celebrare sonica perfectă pentru aniversarea de 25 de ani a trupei. Asteptati-va la piese incredibil de intense pline de riffuri furioase care beneficiaza de vocea devastatoare a lui Johan Lindstrand, vocalistul original al formatiei!
 
The Crown - Death Is Not Dead a fost lansat prin Century Media Records, este distribuit de Universal Music Romania si este acum disponibil pentru comanda online pe Getmusic.ro, aici: http://smarturl.it/thecrown-death-getm. Preturile sunt urmatoarele: CD standard 47.99 lei, CD Limited Edition Digipack 54.99 lei, Gatefold black LP+CD 69.99 lei, transportul fiind gratuit.
 
Deasemenea, albumul poate fi descarcat in format digital de pe iTunes (http://smarturl.it/thecrown-death-ituns) si Google Play (http://smarturl.it/thecrown-death-goo-d), sau ascultat gratuit la aceste linkuri:


 
Sursa: Universal Music Romania


MAI MULTE DESPRE The Crown
Posted by Dragos P., at 14:50 |  January 20, 2015  | 0 Comentarii  | 1565 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THE CROWN a lansat un nou album – 'The Death Is Not Dead'

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri