stiri rock

THEATRES DES VAMPIRES live in Bucuresti

THEATRES DES VAMPIRES live in Bucuresti
Ne face o deosebita placere sa va spunem, in mod oficial, ca sambata, 19 martie 2011, ii veti vedea, pentru prima oara in Romania, pe cei cinci vampiri autentici cu sange latin, respectiv renumitii italieni de la Theatres des Vampires.

Show-ul ce va avea loc in Cage Club (ex LMC), din Bucuresti, este prilejuit de lansarea noului album  intitulat "Moonlight Waltz", album ce imbina cu succes elemente de gothic metal cu opera, black metal, death metal,industrial si nu numai.

Contesa Sonia Scarlet va fi  si de aceasta data  vocea feminina ce va da viata unui alt capitol, din „cronicile vampirilor”,ducandu-si mai departe renumele de „amanta a cosmarurilor tale”.

Pentru ca seara sa fie completa, incepand cu ora 20.00, pe scena vor urca si urmatorii invitati ce vin sa depene povesti din „lumea tenebrelor”:

Tiarra
Inopia
Fortress of Faith


Accesul publicului se va face incepand cu ora 19.00.

Bilet:  25 lei  daca-l achizitionati pana la data de 31 ianuarie si
           35 lei incepand cu 1 februarie (inclusiv in seara concertului, la intrarea in club).

Biletele pot fi achizitionate online (www.biletoo.ro ) si din magazinele partenere:
-    Cage Club, Str. Nicolae Titulescu 171;
-    Libraria Adevarul, Str. Doamnei, nr.27-29;
-    Libraria Adevarul, Bd. Magheru, nr.18;
-    Libraria Eminescu, Bd.Regina Elisabeta nr.16 langa Universitate;
-    BiletFan, Statia de Metrou Unirii 1;
-    Magazin Victoria - Midola Music, Calea Victoriei - nr 17;
-    Magazinul biletoo.ro, Magazin Unirea (intrarea de langa McDonald's);
-    Muzica Store, Calea Victoriei 60;
-    Palatul National al Copiilor, B-dul Tineretului nr. 8-10 si
-    Sala Palatului, Str. Ion Campineanu, nr.28.

Pe scurt:
Sambata, 19 martie 2011
Ora 20.00
Cage Club (Bucuresti)


Iata si cateva detalii despre trupe:

Theatres des Vampires

http://www.myspace.com/theatresdesvampires

Theatres des Vampires (formata in 1994) este o  trupa italiana  cu puternice influente de  symphonic black metal,  foarte des recunoscuta prin tema dominanta a versurilor, respectiv vampirismul.
Membrii trupei, vizibil fascinati de vampiri si de tot ceea ce graviteaza in jurul acestora, creeaza, cu fiecare concert, o atmosfera melancolica dar si tulburatoare.
Sonia Scarlet, vocalul, uneori pune in scena tot ce presupune expresia „Drink from me and live forever” invitandu-si audienta, ca o adevarata „contesa a vampirilor”, la o mica „degustare”.


Tiarra
http://www.myspace.com/tiarraband
Proiectul initial (2005) a avut o formula mai simpla  si stilul putin mai agresiv, in mare parte gothic - black. Membrii fondatori erau 4 rockeri tineri: Alex, Gil, Anda si John, adica un chitarist, un tobosar, o voce feminina si un clapar. Pana in prezent proiectul a suferit o serie de modificari atat pe plan muzical cat si din punctul de vedere al componentei membrilor, aceasta aducand la genul gothic. Transformarile au condus la o formula mai buna, astfel trupa a acumulat experienta si o identitate puternica construita din aceste cautari profitabile.Acum, stilul iese mai mult in evidenta fiind mai melodic si mai complex decat cel initial.

Inopia
http://www.myspace.com/inopiainopia

Dupa o absenta de jumatate de an de pe scena metalului romanesc, Inopia (trupa formata in 2005) revine cu forte proaspete. Timpul in care Inopia nu a mai sustinut prestatii live, a fost dedicat inregistrarii   urmatorului material discografic care va contine 19 piese. Este vorba despre o opera rock originala numita “Aeternum”, prima parte din trilogia “Ama Sacer”. 
Inregistrarile au loc in studioul Taine Multimedia.
In concertul din martie, vor interpreta piese de pe primul lor album, „Monuments of Sadness” cat si unele piese care inca nu au fost lansate oficial.

Fortress of Faith
http://www.myspace.com/fortressoffaith

Povestea Fortress of Faith incepe in iarna lui 2006 cand Vanda si Alex se alatura proiectului initiat de Mihai. Acestia produc primul material intitulat "Birth" in 2007.    
Urmeaza concerte dar si schimbari in componenta si perioade de pauza, ajungand ca in vara lui 2010 Fortress of Faith sa se concretizeze in formula actuala.
Momentan trupa lucreaza la viitorul album intitulat "Starchild".


Sursa: Stay Metal Forever


MAI MULTE DESPRE Fortress of Faith, Inopia, Theatres des Vampires, Tiarra
Posted by Dragos P., at 23:26 |  December 27, 2010  | 0 Comentarii  | 2762 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THEATRES DES VAMPIRES live in Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri