stiri rock

Thunderstom in deschidere la Iron Maidnem pentru recitalul din Bucuresti

Thunderstom in deschidere la Iron Maidnem pentru recitalul din Bucuresti

    Formatia bucuresteana de heavy metal Thunderstorm va fi co-headliner al formatiei Iron Maidnem pentru concertul ce va avea loc la Live Metal Club Bucuresti pe 22 februarie. Thunderstorm are la activ 5 aparitii discografice si este considerata una dintre cele mai valoroase trupe de gen din Romania. Metalistii bucuresteni vor aparea pentru prima oara in acest an in fata publicului din capitala, ei nemaisustinand un concert din luna septembrie cand au cantat la Arenele Romane in deschiderea formatiilor Rage si Lake of Tears.

   'The Best of the Beast' 2008 va debuta pe 21 Februarie în Club Taine din Timisoara, 22 Februarie revine în Live Metal Club Bucuresti iar sâmbãtã 23 Februarie va ajunge la Alcatraz Jail House Club din Odorheiu Secuiesc.

   Iron Maidnem ('Aproape Iron' pe romaneste), formatie tribute a legendarei trupe britanice Iron Maiden va tine din nou capul de afis al turneului dupã succesul concertelor sustinute în luna noiembrie anul trecut.

   Muzicienii din Ungaria sunt cunoscuti publicului român în primul rând ca o formaþie tribute pentru Iron Maiden dar si prin prin faptul cã au participat frecvent la festivalul Sziget, la câteva festivaluri din România (Odorhei, Bucuresti, Cluj) si la turneul susþinut în luna noiembrie în trei cluburi din Timisoara, Sibiu respectiv Bucuresti. Muzica lor de la un simplu hobby a ajuns una de cea mai bunã calitate, lucru dovedit si de show-ul oferit de trupã publicului prezent.

   Organizatorii sunt inca in cautarea unei formatii care sa deschida concertul din Live Metal, numele trupei va fi anuntat in saptamana concertului. Biletele pentru concertul din Bucuresti au fost puse in vanzare la Live Metal Club si Magazinul Muzica.

   Mai multe informaþii despre trupã gãsiti la www.hardasarockfest.ro



MAI MULTE DESPRE Iron Maidnem, Thunderstorm
Posted by at 00:00 |  February 09, 2008  | 4 Comentarii  | 4436 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Thunderstom in deschidere la Iron Maidnem pentru recitalul din Bucuresti

  • "...este considerata una dintre cele mai valoroase trupe de gen din Romania"
    De unde draq le scoateti fratilor?
    Niste agarici au ajuns sa cante in deschidere la niste poponari care plagiaza la greu. Concert de kkt, stire de kkt, formatii de kkt. Succese nebanuite.

    1. Posted by unklefucker | 11 Februarie 2008 14:55
  • Despre "unclefucker" se poate spune doar ca este un MANELIST plin de jeg fizic si sufleteste care nu a gasit alt loc sa-si verse balele urduroase decat aici , sa ne spurce pe toti ! Sa moara gUTA si mINUNE , na ma stricaciune omeneasca !

    2. Posted by Slt.Jim | 11 Februarie 2008 18:04
  • Demonstreaza contrariul a ceea ce am scris eu mai jos si am sa accept tot ce ai scris....asta dupa ce m-am straduit sa razbat printre greselile gramaticale si scrisul incoerent.

    3. Posted by unklefucker | 11 Februarie 2008 18:10
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri