stiri rock

THUNDERSTORM canta cu Evergrey la Bucuresti

THUNDERSTORM canta cu Evergrey la Bucuresti

Conform unei stiri publicate de Maximum Rock Magazin:

   Cu ocazia concertului suedezilor de la EVERGREY ce se va desfasura in data de 20 septembrie 2009, in Bucuresti - The Silver Church, bucurestenii de la THUNDERSTORM au fost invitati sa sustina un recital de 40 de minute. Cu aceasta ocazie, Alex Pascu / bas, liderul formatiei, a declarat:
  “Suntem incantati ca am fost invitati sa cantam impreuna cu Evergrey, mai ales ca suntem de cativa ani fani infocati ai suedezilor. Pe mine personal ma bucura foarte mult si ca voi avea ocazia sa schimb cateva impresii “basistice” cu Jari Kainulainen (ex-Stratovarius), care este unul dintre basistii mei preferati. Ca de obicei, asteptati-va din partea noastra la un show plin de energie si la cateva piese noi. See you there!”

  In 1998, cand intra pentru prima oara in studio pentru a inregistra demo-ul „Tales From a Dying World“, baietii nu aveau absolut nici o idee ca urmatorii zece ani vor fi ca o plimbare cu roller-coaster-ul. Dupa ce lanseaza demo-ul "Season of Shadows" in 1999, trupa isi schimba componenta.

  In 2001, Thunderstorm lanseaza un LP autoprodus, intitulat „Beyond the Dawn“, care se epuizeaza aproape instantaneu, CD-urile din prima editie fiind astazi aproape „obiecte de colectie“. In urma discului si mai ales a aparitiilor pe la majoritatea festivalurilor din tara, dar si cu sprijin in radio si chiar si cu difuzari televizate, trupa este apreciata ca una dintre cele mai bune trupe de heavy metal din tara.

  In 2003, trupa lanseaza prima piesa in limba roman, „Ultimul Drum“, piesa ce se bucura de un succes foarte mare in randul fanilor. In 2005, intr-o formula cu o „chimie“ aproape perfecta intre membri, Thunderstorm intra in studio alaturi de producatorul Costin Dumitrache, pentru a inregistra „Vise Digitale“, primul LP cu piese doar in limba romana. LP-ul este lansat cu ocazia show-ului Lot of Rage, la Arenele Romane, alaturi de legendarele trupe Rage si Lake of Tears.
 
  Cele mai importante doua aparitii live ale trupei au loc in vara lui 2008, cand Thunderstorm are onoarea sa cante pe aceeasi scena cu nume legendare ale metal-ului precum Judas Priest (la B’estfest Aftershock), Helloween si Doro (la Rockin’ Transilvania, Sibiu).

  In iunie 2009, trupa lanseaza online single-ul "The Truth Behind The Lie", pe care il ofera gratuit spre download fanilor. Single-ul este, din nou, inregistrat si produs de Costin Dumitrache si Alex Pascu, insa, in premiera, este masterizat in New York la celebrul studio de mastering Sterling Sound.

  Pe data de 5 iulie 2009, bucurestenilor de la Thunderstorm li se indeplineste un nou vis: sustin un recital plin de energie in cadrul B'estFest Aftershock, in deschidere la "Regii Metalului", Manowar.

  In prezent, Thunderstorm lucreaza la material pentru noul album, pe care il va lansa la sfarsitul acestui an.



MAI MULTE DESPRE Evergrey, Thunderstorm
Posted by Cynyc, at 00:00 |  July 28, 2009  | 0 Comentarii  | 2361 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THUNDERSTORM canta cu Evergrey la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri