stiri rock

TIARRA deschide concertul Diary of Dreams la Bucuresti

TIARRA deschide concertul Diary of Dreams la Bucuresti

Pe data de 29 februarie 2012, The Silver Church Club organizeaza cel de-al doilea concert in Romania al uneia dintre cele mai bune trupe de Darkwave din lume, Diary of Dreams. Formatia Tiarra este cea care va deschide acest eveniment.

Proiectul Diary of Dreams a fost initiat de Adrian Hates la sfarsitul anilor ‘80. Un fin cunoscator al muzicii de pian si al chitarilor, Adrian nu a vrut sa foloseasca nici un fel de sintetizator n prima perioada a acestei trupe.

Cholymelan, albumul de debut al celor de la Diary of Dreams a aparut în anul 1994 sub semnatura casei de discuri Dion Label. In urmatorii ani, Adrian a infiintat propria sa casa de discuri (Accession Records) si a lansat numeroase albume, jucandu-se cu genul darkwave, aducandu-l la un sound experimental, combinat cu electronic si mai ritmat, chiar dansant, aducand cu acest fapt recunoasterea internationala trupei.

Adrian Hates a produs majoritatea albumelor de unul singur si cu putin ajutor din partea celorlalti membri ai trupei cu care merge in turneele internationale.

In luna august 2011, Diary of Dreams anunta lansarea europeana a celui de-al 14-lea  album, Ego:X, urmata de un turneu in Europa si Statele Unite.

Pe data de 29 februarie, Diary of Dreams se va opri la Bucuresti pentru un concert exceptional la The Silver Church Club.

Preţ bilet: 50 lei presale / 70 lei la intrarea in club. Biletele in avans la preţul de 50 de lei s-au pus in vanzare in retelele Eventim, MyTicket si Biletoo. Le puteti cumpara atat online de pe www.eventim.ro, www.biletoo.ro si www.MyTicket.ro, cat si din magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Diverta, Unirea, Muzica si libraria Eminescu. Nu uitati ca biletele sunt in numar limitat, pentru ca dorim astfel ca publicul ce va veni la concert sa se simtă cat mai confortabil. La intrarea in club, biletele vor costa 70 de lei.



MAI MULTE DESPRE Diary of Dreams, Tiarra
Posted by Ella, at 23:32 |  February 05, 2012  | 0 Comentarii  | 2705 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TIARRA deschide concertul Diary of Dreams la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri