stiri rock

TONS OF POWDER: filmare de la festivalul Route68 Summerfest 2014 disponibila online

TONS OF POWDER: filmare de la festivalul Route68 Summerfest 2014 disponibila online
Mai jos puteti vedea o filmare cu grupul basarabean Tons of Powder interpretand piesele Zoo Cage si Riot of the Pariah:

 

Filmarea a fost realizata cu ocazia concertului sustinut de grup la Route68 Summerfest ce s-a desfasurat in perioada 25 - 26 iulie 2014 la Gurasada Park in judetul Hunedoara.

Piesele Zoo Cage si Riot of the Pariah sunt extrase de pe discul de debut al trupei. Materialul poarta numele To Destination! si a fost lansat in data de 1 martie 2014. Puteti citi aici un interviu oferit de catre vocalistul trupei, Octav Casian, in exclusivitate pentru Metalfan Romania cu ocazia lansarii discului de debut.

Tons of Powder va concerta in Bucuresti in cadrul editiei din acest an a festivalului November to Dismember, eveniment ce se va desfasura in perioada 28 - 30 noiembrie 2014 la Bucuresti. Pe scena festivalului vor mai urca trupe precum Asphyx, Tankard, Esoteric, Morgoth, Bloodway, Abnormyndeffect, Pyogenesis, Dehuman si multe altele.

Pretul abonamentelor si al biletelor pe zile va fi anuntat in curand, de asemenea, ca si la editia din anul precedent, November to Dismember Metal Fest va oferi spectatorilor din alte orase sau din alte tari posibilitatea unui pachet complet, care va include abonament la festival / cazare la hotel / transfer la si de la locul festivalului la hotel, plus alte bonusuri. Cei interesati pot lua legatura cu Mihai "Coro" Caraveteanu la numarul de telefon 0721.107776 sau pe e-mail la adresa axa666@yahoo.com.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking.





MAI MULTE DESPRE Tons of Powder
Posted by H., at 20:21 |  July 28, 2014  | 0 Comentarii  | 2228 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TONS OF POWDER: filmare de la festivalul Route68 Summerfest 2014 disponibila online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri