stiri rock

Top T: Update

Top T: Update

Luni, 27 martie, a avut loc intilnirea propusa a organizatorilor festivalului top t 2006. A fost una dintre cele mai aprige dispute, datorita faptului ca numarul formatiilor ce au trimis materiale pentru top t s-a apropiat de 50. In urma audierilor si discutiilor s-au stabilit urmatoarele:

- marirea duratei de desfasurare a festivalului la 4 zile intre 11 si 14 mai
- marirea numarului de trupe participante la cel putin 20 si maximum 24 (6-7 in primele trei zile si 3 in cea de-a patra zi)

- eliminarea trupelor: She Wolf, Staccato, Ataria, GuerillasL.O.S.T., Hathor, Sunete Alb-Negru, Bruma, Autograf, Y-Grec

- neacceptarea in recital a trupelor Agamendon, Bio, Blazzaj, Defect, Seven, Voices of Silence, Kratos, Mekanik Sef, Blackbeers

- includerea in tabloul final a trupelor Phonopia, Hazard, B.Ton si Travka de la care se asteapta confirmarea prezentei in conditiile impuse de organizatori (B.Ton deja a confirmat telefonic).

Multumim tuturor acestora pentru interesul acordat top t si le uram success pe mai departe.

- pastrarea formatiei Alinian pentru festivalul BLUZAU 11 din luna noiembrie (am apreciat materialul dar am considerat ca stilul lor este mult mai potrivit pentru ce facem noi la Bluzau).

- desemnarea trupei Zdob si Zdub ca headliner al festivalului, recitalul acestora din ziua de 14 mai fiind confirmat astazi

- stabilirea pretului unui bilet la 10 RON in primele trei zile si 15 RON in ziua a patra (in primele trei zile vor exista facilitati pentru primii 100 de spectatori care vor intra in sala – probabil 5 RON/bilet)

- hotarirea de a se acorda spectatorilor platitori cadouri (cd-uri, postere, tricouri etc) in masura in care trupele sau casele de discuri sint interesate de promotii si in limita stocurilor disponibile.

In aceste conditii, in momentul de fata situatia este urmatoarea:

   Trupe participante: Target, Rising Shadow, Phonopia (asteptam confirmare), Hazard (asteptam confirmare), B.ton, Avskild, I-cory, Crize, Magica, Luna Amara, Transexpres, Travka (asteptam confirmare), Zdob si Zdub

   Trupe ramase pentru selectie (materiale primite): Do Diez, Buricul Pamantului, Thunderstorm, Nexus, Tiarra, Deviant, Fading Circles, Gothic, Pantommind (Bulgaria), Claymore (Germania), Trooper

   Trupe de la care asteptam materiale sau completare: Godmode, Frozen, Grimus, Cronos, Mercedes Band, Regal, Prima pe Dreapta, Claymore (Bulgaria) si cele care pina acum nu ne-au contactat.

   Incepind de marti, 28 martie, datorita schimbarii formatului este posibil ca zilnic sa apara noi nominalizari sau confirmari. Data limita de primire a materialelor este luni, 3 aprilie.

   Orice alte propuneri, critici, reactii le asteptam pe adresa noastra topt2006buzau@yahoo.com sau pe forumul site-ului http://www.topt.ro/. Vom raspunde tuturor mesajelor decente si scrise in termeni civilizati.MAI MULTE DESPRE General
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  March 28, 2006  | 0 Comentarii  | 4372 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Top T: Update

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri