stiri rock

Transylvanian Owl Fest in Cluj-Napoca

Transylvanian Owl Fest in Cluj-Napoca
In urma succesului inregistrat de conceptul Mighty Owl Festival la Bucuresti, Mighty Owl Productios debuteaza si in Transilvania de aceasta data cu Transylvanian Owl Fest.
Evenimentul va avea loc pe data de 8 februarie in Euphoria Music Hall din Cluj-Napoca.
Scopul festivalului este de a consolida o traditie locala si in acelasi timp de a oferi publicului roman concerte in premiera cu formatii consacrate din zona metalului, cu preponderenta nume din zona death metal, hardcore sau thrash.
Prima editie a festivalului se va bucura de prezenta:

ORIGIN (S.U.A.) - death metal
PSYCROPTIC (AUSTRALIA) - death metal
LENG TCH'E (Belgia) - death/grind
ITE MISSA EST (Franta) - deathcore
SPIRITUAL RAVISHMENT (Romania) - death/grind
TARG3T (Romania) - harcore/metal

Alte doua nume straine vor fi confirmate in curand!

BILETELE pentru acest eveniment vor avea pretul unic de 50 Ron si se vor putea gasi doar prin sistem de rezervare. Pentru a rezerva bilete trimiteti un mail la mightyowlprod@gmail.com impreuna cu numele, orasul si numarul de bilete dorite.
Toate biletele se vor ridica in ziua concertului de la intrarea in club. Numarul biletelor este limitat la 300 de bucati! Se vor gasi bilete la intrare. Pretul ramane acelasi.


ORIGIN a luat nastere in 1998 si este considerata de presa si fani drept una din cele mai tehnice formatii din intreaga scena metal internationala. Muzica formatiei este caracterizata prin folosirea aproape exclusiva a unor tehnici extrem de dificile: blast beaturi constante, voci growl multiple, arpegii atat pe chitara cat si bas.
ORIGIN are la activ sase materiale discografice plus numeroase turnee alaturi de Immolation, Arch Enemy, Malevolent Creation, All That Remains, Vader sau Dying Fetus.

PSYCROPTIC este una din cele mai exotice formatii ce va calca vreodata in Romania avand in vedere ca membrii trupei locuiesc tocmai in Tasmania. Muzica Psycroptic inglobeaza un numar impresionant de elemente muzicale (de la cele extreme pana la stiluri noncomformiste) pentru a crea un sunet unic, un mix precis de brutalitate si groove.
Formatia va lansa in februarie 2012 un nou album intitulat The Inherited Repression. Albumul a fost produs si mixat de Haley, in timp ce Alan Douches s-a ocupat de masterizare.

Dupa ce si-au consolidat pozitia in scena belgiana franceza, LENG TCHE au cunoscut succesul pe plan international odata cu albumul The Process Of Elimination, mixat de celebrul Tue Madsen (Dagoba, The Haunted).
Calitatea discului a oferit trupei ocazia de a participa la evenimente cu renume precum Furyfest, Graspop, Summerbreeze sau Maryland Deathfest. Urmatorul album intitulat Marasmus (2007) a insemnat si un nou pas in cariera Leng Tch'e, devenind treptat un nume de luat in considerare pentru ce inseamna scena moderna de metal extrem.

Considerati drept varianta franceza a grupului All Shall Perish, revelatia ITE MISSA EST a sustinut deja 40 de concerte pentru promovarea demo-ului de debut iar acum urmeaza un lung sir de show-uri pentru promovarea albumului de debut intitulat Ante bellum, inregistrat si mixat in studioul Drudenhaus (Ultra Vomit, GTI, Anoxeria Nervosa).
Ante bellum este catalogat drept o explozie de forta, hardcore, death metal alaturi de un deathcore modern.

SPIRITUAL RAVISHMENT este trupa cu cea mai rapida evolutie din subteranele scenei transilvanene de metal extrem si cu cea mai diversa combinatie etnica din undegroundul romanesc (doi romani, un maghiar si un sirian) revine pe scena din Cluj-Napoca pentru a prezenta atat piese de pe debutul intitulat Children Of The Atom - unul din cele mai apreciate lansari discografice autohtone ale anului 2010 - precum si compozitii extrase de pe viitorul material discografic.
Avand in palmares concerte alaturi de Misery Index, Decapitated, Lividity, Hate sau God Dethroned precum si aparitii in afara tarii, Spiritual Ravishment este un nume ce nu are cum sa dezamageasca.

TARG3T este o formatie a carei componenti sunt din Alba Iulia, Deva, Simeria si Sarmasu jud Mures. Practic TARG3T-ul este adoptat de orasul Deva fiindca aici au gasit o sala de repetitii decenta si intelegerea unor
oameni deosebiti. TARG3T exista din anul 1997 si a participat la aproape toate festivalurile de pe melegurile noastre.
Stilistic TARG3T a trecut prin mai multe perioade de la inceputurile sale, de la rap-metal, nu metal, hardcore si in final metal.

VIDEOS:

ORIGIN
PSYCROPTIC
LENG TCH'E
ITE MISSA EST
SPIRITUAL RAVISHMENT
TARG3T
 


MAI MULTE DESPRE Leng Tch'e, Origin, Spiritual Ravishment, TargeT
Posted by Klawz, at 15:02 |  January 18, 2012  | 0 Comentarii  | 2021 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Transylvanian Owl Fest in Cluj-Napoca

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri