stiri rock

Trei noi trupe confirmate la RTMFest 2012

Trei noi trupe confirmate la RTMFest 2012
Conform anunturilor precedente, sambata 13 octombrie in clubul Fabrica din Bucuresti, se va desfasura Romanian Thrash Metal Fest, primul festival romanesc dedicat in exclusivitate Thrash Metalului si genurilor inrudite.

Romanian Thrash Metal Fest este conceput ca un eveniment maraton prin asocierea cu tRock - targul de merchandise rock , metal si domenii asociate estetic acestora ajuns la cea de a 4a editie, care in ziua de 13 octombrie, ora 10 dimineata, va deschide oficial ostilitatile in aceeasi locatie.

Romanian Thrash Metal Club, va prezinta in continuare alte trei trupe, de aceasta data mult mai apropiate de numele si definitia clubului.

Prima trupa pe care RTMC are onoarea sa v-o prezinte, nu este una necunoscuta publicului de pe la noi avand in vedere prestatia pe care au oferit-o in deschiderea concertului Sodom de anul trecut si anume trupa sarbeasca de Crossover Thrash, Nadimac. Cu un stil care poate fi descris ca o fuziune perfecta intre Thrash Metal si Oldschool Grindcore, dar impanat cu elemente Speed Metal si Punk, Nadimac este o trupa care isi reprezinta cu onoare esalonul stilistic. Desi versurile trupei sunt aproape in exclusivitate in limba materna, pentru cei curiosi nu este greu de aflat despre ce este vorba: lupta anti corporatii si anti spirit de turma, doua fronturi care mulate pe situatia istorico-politica din tara de provenienta a trupei se traduc printr-o sintagma simpla: NU Uniunii Europene!

Nadimac on Myspace
Nadimac on Youtube

Urmatoarea trupa ar putea fi pusa in dictionar la definitia Thrash Metalului fara nicio problema. Este vorba despre Violentor din Italia, trupa tanara care in noiembrie isi va lansa cel de al doilea album. Stilul Violentor poate fi descris simplu doar rostind numele trupei. Piese scurte, rapide si agresive urmand cu sfintenie canoanele genului trasate de trupe precum Exodus si Kreator.

Violentor on Myspace
Violentor on Youtube

Cea de a 3-a trupa din comunicatul de azi este Sanctrum, din Suedia. Cu un stil mai degraba modern, Sanctrum este o trupa energica, provenind dintr-un oras cu traditie in Thrash Metalul suedez si anume Uppsala si care promite un show dinamic, ce va agita cu siguranta publicul indiferent de categoriile de varsta prezente in sala.

Sanctrum on Myspace
Sanctrum on Youtube
 
Line-up-ul Romanian Thrash Metal Fest este urmatorul:

Infest (SR)
Krow (BR)
Taine (RO)
Nadimac (SR)
Violentor (IT)
Sanctrum (SW)

 
 
Pretul unui bilet este de 30 lei, urmand ca in ziua concertului acesta sa coste 35 lei. Detalii despre locatiile si modalitatile de achizitionare ale acestora, in curand. Pana atunci, cei interesati pot face rezervari trimitand un email la contact@rtmc.ro, email ce ar trebui sa contina un nume si numarul de bilete dorit.
 
Romanian Thrash Metal Fest este un concept original Romanian Thrash Metal Club, sustinut si promovat de Axa Valaha si Club Fabrica.

tRock - Editia a 4a este un concept original Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain sustinut si promovat de Club Fabrica.

Sursa: Romanian Thrash Metal Club


MAI MULTE DESPRE Krow, Taine
Posted by H., at 13:50 |  September 06, 2012  | 0 Comentarii  | 2411 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trei noi trupe confirmate la RTMFest 2012

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri