stiri rock

Tribut PANTERA in Silver Church

Tribut PANTERA in Silver Church
Seara de 14 Martie se anunta una cu totul speciala. Pe langa o premiera in materie de black metal, doua din cele mai promitatoare nume romanesti pe aceeasi scena, plus un omagiu adus grupului Pantera, Silver Church va gazdui un mult asteptat eveniment pentru scena underground autohtona.

Formatia L.O.S.T. va oferi publicului spre auditie mult asteptatul disc Remains Of Pain.

Ce prezinta L.O.S.T. mai exact pe 14 Martie? Pe langa intreg album oferit integral in varianta live, grupul va prezenta si o auditie in premiera a catorva piese extrase de pe disc, auditie ce va avea loc imediat dupa incheierea recitalului.

Alaturi de L.O.S.T., in data de 14 martie in clubul Silver Church din Capitala vor concerta trupele Domination, Akral Necrosis si Kistvaen.

Domination, trupa care la finele anului trecut s-a bucurat de un neasteptat succes in concertul din Live Metal Club, este gata sa ofere un recital de 2 ore compus integral din piese Pantera.

Si pentru ca recitalul sa fie pe masura numelui, pe scena vor evolua Cezar Popescu (chitaristul trupei Vita de Vie), Cristi Dumitrescu (fiul celebrului tobosar Nelu Dumitrescu/Iris), Adi (basistul Lotului National de Hardcore) si Fane (Voce).

Evenimentul va incepe la ora 19:00, pretul unui bilet fiind de 15 Ron. Acestea se pot achizitiona direct de la intrare.

 
www.myspace.com/lostromania

www.myspace.com/acralnecrosis

www.myspace.com/kistvaen

Sursa: Stay Metal Forever


MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Kistvaen, L.O.S.T.
Posted by H., at 23:36 |  February 25, 2010  | 0 Comentarii  | 2276 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Tribut PANTERA in Silver Church

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri