stiri rock

tRock - aniversare 1 an

tRock - aniversare 1 an
Sambata, 13 octombrie: tRock  - Editia a 4a - Aniversarea de 1 an si Romanian Thrash Metal Fest @Club Fabrica , Bucuresti, str. 11 Iunie.
 
Pentru editia aniversara de 1 an, ajuns deja la al 4lea capitol, dupa ce a poposit in capitalele provinciilor istorice romane Cluj si Iasi, tRock - targul de metal si domenii asociate estetic acestuia, continua seria de promovare a principalelor activitati care fac din metal si metalist doua elemente componente importante ale societatii moderne .
 
Imaginat ca un punct de centralizare si promovare atat a produselor lansate si distribuite prin casele de discuri si distro-urile autohtone, cat si a liberului schimb de LP / MC / CD / DVD promovat de ascultatorii si colectionarii acestui gen de muzica, accesorii noi si second-hand, editia aniversara de un an a targului va avea loc in incinta Club Fabrica din strada 11 Iunie in deschiderea Romanian Thrash Metal Fest, dar si in timpul acestuia.

Pornit de la mai vechiul concept de tape-trade si bazat pe joc de cuvinte in al carui centru se afla cuvantul "troc", cuvant care desemneaza comertul bazat pe schimb liber de produse, tRock se vrea a veni in primul rand in sprijinul celui mai important element al unei astfel de scene, si anume publicul platitor si colectionar, motiv pentru care orice doritor de schimb de produse originale este nu numai binevenit ba chiar invitat sa isi prezinte si sa isi negocieze propriile oferte.
 
Date fiind reactiile entuziaste atat din partea celor mai multe dintre labelurile autohtone de-a lungul celor 3 editii anterioare, dar si a altor parteneri care au o legatura mai mult sau mai putin tangentiala cu conceptual si estetica rock si metal, editia aniversara a tRock-ului promite a fi o intalnire placuta si deschisa, care ii poate pune alaturi pe cei care creeaza, administreaza, scriu, citesc, publica, vand, cumpara, schimba rock, in orice fel de format, in orice situatie, in orice fel de context. De aceea tRock este muzica rock si metal, dar si literatura, creatii hand-made, actiuni de promovare al muzicii si esteticii asociate, dar si de interactiune cu alte genuri si creatii muzicale.
 
Colectionarii particulari si independenti sunt incurajati sa participe, alaturi de casele de discuri si distribuitorii oficiali la actiunea de tRock, atat la capitolul de vanzari, cat si pentru a dona sau schimba diverse piese din colectii particulare . Aceasta atitudine este incurajata si apreciata, chiar daca timpul nu va permite prezenta la targ. In acest sens, toate produsele din colectii particulare ai caror posesori nu au putut fi prezenti vor fi expuse la standul oficial al asociatiei Romanian Thrash Metal Club.
 
Participarea la tRock - targul de merchandise si domenii asociate estetic fenomenelor rock si metal, este gratuita, atat pentru expozanti cat si pentru vizitatori.
 
Pana in acest moment, participantii la tRock sunt:
 
Beauty of Pain
Bestial Rec.
Sun and Moon
R&M Media
Digital Records
Editura Herg Benett
Darmoth Distro
Romanian Thrash Metal Club
Hatework si Asociatia Culturala Manifest
Taine Records
Axa Valaha
Peruk Nenorocitu - colectie particulara
Bony - colectie particulara
Leonad Ancuta - scriitor
 
Lista ramanand deschisa. Oricine doreste sa participe in calitate de expozant este invitat sa-si exprime intentia printr-un mail la contact(at)rtmc(dot)ro.
 
Dublul eveniment, tRock si Romanian Thrash Metal Fest se vadesfasura sambata, 13 octombrie 2012, in Bucuresti, incepand cu ora 10:00 AM, urmand  sa se intinda pe parcursul a aproape 24 de ore. Pretul biletelor pentru Romanian Thrash Metal Fest fiind de 30 de lei pentru biletele achizitionate in avans, respectiv 35 de lei pentru biletele achizitionate direct in seara concertului, la intrare. Biletele vor fi disponibile din data de 13 septembrie 2012, la Fabrica Club (str. 11 Iunie nr.50), Private Hell Club (Calea Grivitei 93), Bestial Records – Filiala Bucuresti (tel. 0722814991 – livrare directa oriunde in Bucuresti), Magazinul Rockshop (Calea Victoriei - pasajul englez) si online pe www.rtmc.ro si www.metalhead.ro
 
Membrii Romanian Thrash Metal Club au acces gratuit la acest eveniment!
 
Romanian Thrash Metal Fest este un eveniment marca Romanian Thrash Metal Club, cu sprijinul Axa Valaha si promovat de Club Fabrica.
 
tRock este un concept original Romanian Thrash Metal Club, organizat in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain si promovat de Club Fabrica.

Sursa: Romanian Thrash Metal Club
Posted by H., at 21:00 |  October 02, 2012  | 0 Comentarii  | 1779 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: tRock - aniversare 1 an

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri