stiri rock

tRock la Cluj: targ de Cultura si Infrastructura Rock

tRock la Cluj:  targ de Cultura si Infrastructura Rock
Asa cum reiese atat din subtitlu cat si din modul de desfasurare al primei editii din 12Nov.2011 tRock nu este un simplu targ de vestimentatie si materiale audio-video ci un pas inainte in sustinerea a tot ce tine de o scena Rock-Metal sanatoasa – public platitor, promoteri, trupe - prin promovarea inclusiv a domeniilor asociate estetic acesteia: distributia de produse originale, hand made, literatura, pictura, tatuaj, lista ramanand deschisa.

Bazat pe mai vechiul concept de tape-trade si pornind de la un joc de cuvinte in al carui centru se afla cuvantul "troc" cuvant care desemneaza comertul bazat pe schimb liber de produse, tRock se vrea a veni in primul rand in sprijinul celui mai important element al unei astfel de scene, si anume publicul platitor si colectionar, motiv pentru care orice doritor de schimb de produse originale este nu numai binevenit ba chiar invitat sa isi prezinte si sa isi negocieze propriile oferte! Acesta speram sa fie cel mai vizibil aspect al zilei de 25 februarie, care se va incheia cu aparitia live a trupelor Silent Scream si Guerillas.

Participantii la targ pot fi gasiti incepand cu ora 12.00 la standurile amenajate in interiorul Irish & Music Pub.
Beauty of Pain
Bestial Rec.
BizzzArt Tattoo
RM Media
Sun&Moon
Romanian Thrash Metal Club
Taine Rec.
Twilight 13 media
Axa Valaha
TendrilShop
Aradia Garments
Pest Distro
Cristina Ganymede Leather Designs

Concertul va incepe la orele 21.00 iar accesul la acesta se va face separat, in baza unui bilet de intrare ce va costa 5 RON. Vizitarea targului, participarea la celelate activitati, achizitionarea de produse, etc. sunt gratuite.

Trock – Editia de Cluj este o actiune Romanian Thrash Metal Club in parteneriat cu Asociatia Culturala Manifest si Beauty of Pain.
 
Va multumim si va asteptam.

Sursa: Hatework



MAI MULTE DESPRE Guerrillas
Posted by Dragos P., at 15:21 |  February 23, 2012  | 0 Comentarii  | 2782 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: tRock la Cluj: targ de Cultura si Infrastructura Rock

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri