stiri rock

TROOPER 20: biletele meet & greet SOLD OUT

TROOPER 20: biletele meet & greet SOLD OUT
În data de 25 de aprilie, Trooper va sărbători 20 de ani de activitate muzicală printr-un show unic, la Arenele Romane din București.

Biletele din categoria meet & greet au fost epuizate în mai puțin de o săptămână de la punerea lor pe piață. Organizatorii împreună cu formația au hotărât o suplimentare cu 100 de bilete pentru această categorie.

Alin „Coiotu’” Dincă a declarat: „Nu am cuvinte să le mulțumesc celor care s-au grăbit să-și cumpere bilete pentru această întâlnire cu noi. Mă bucur să văd câți oameni vor să fie alături de Trooper în momentul în care vom marca primii 20 de ani de carieră. Sunt mândru că acești oameni sunt prietenii mei, prietenii formației, frații noștri. Am spus mereu că Trooper nu înseamnă cei șase indivizi care urcă pe scenă. Trooper sunt miile de oameni care trăiesc muzica noastră ca și cum este pornită direct din ei.

Prețul biletelor rămâne unul foarte accesibil; astfel, vor exista două categorii:
Intrare generală – 10 lei;
Meet & greet – NUMAR LIMITAT – 19,95 lei (1995 fiind anul în care a fost înființată formația).

Biletele pot fi achiziționate de pe
www.eventim.ro - http://www.eventim.ro/ro/bilete/trooper-20-de-ani-bucuresti-arenele-romane-389894/event.html
și
www.iabilet.ro - https://www.iabilet.ro/bilete-trooper-20-de-ani-22748

Pentru concertul din 25 aprilie, Trooper a pregătit fanilor un eveniment complex, cu piese din întreaga discografie, invitați speciali și momente surpriză.

În cei 20 de ani de activitate, Trooper a lansat șapte albume de studio, aa cântat pentru mai mult de 600.000 de oameni în peste 500 de concerte și aa urcat pe scenă alături de Iron Maiden, Scorpions, Judas Priest, Whitesnake, Europe, Manowar, Nazareth, WASP etc.

Sursa: Alin Dinca - Trooper


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by H., at 16:54 |  March 10, 2015  | 0 Comentarii  | 1306 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER 20: biletele meet & greet SOLD OUT

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri