stiri rock

TROOPER & BLAZE BAYLEY - concert eveniment la Târgovişte, pe 24 martie

TROOPER & BLAZE BAYLEY - concert eveniment la Târgovişte, pe 24 martie

TROOPER va susţine, în cadrul turneului Rock Jukebox, un concert eveniment în oraşul Târgovişte. Celor care vor fi prezenţi în Pub Fiord pe 24 martie, li se mai pregăteşte o mare surpriză: invitatul de onoare al serii va fi nimeni altul decât solistul Blaze Bayley, fosta voce a formaţiei britanice Iron Maiden, din perioada 1994 – 1999.

Solistul se va afla  turneul The King of Metal World Tour  în cadrul căruia va concerta şi la Bucureşti pe 23 martie. Blaze Bayley va fi cel care va încheia seara de heavy-metal, printr-un recital ce va include atât piese din perioada în care a activat alături de Iron Maiden cât şi melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley.

Alin Dincă, aka Coiotu’ declară: “suntem onoraţi să cântăm alături de Blaze Bayley şi suntem fericiţi să putem aduce în oraşul nostru natal o asemenea personalitate a lumii rockului. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi prietenii, din Târgovişte şi nu numai, pentru că va fi un concert eveniment, un moment crucial din istoria Trooper

 Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock “95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe trei albume din discografia Maiden: The X-Factor – 1995, Best of the Beast - 1996 şi Virtual XI – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: When 2 Worlds Collide, Futureal, Virus, Look for The Truth, Man on The Edge, şi The Clansman.

 Turneul Rock Jukebox însemană, pe lângă cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oraş în care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/TrooperRocks o listă de piese  proprii şi de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va aparţine prietenilor formaţiei. Cei care se vor afla în sală vor avea la rândul lor un cuvânt de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare şi prin care îşi exprima preferinţele.

Turneul va începe în martie, iar datele deja confirmate sunt următoarele:
02 martie - Buzău - Cafeneaua Artiştilor Buzău
03 martie - Bucureşti - Hard Rock Cafe

24 martie – Târgovişte – Pub Fiord
30 martie – Braşov – Rockstadt
20 aprilie - Galaţi – Zodiar
27 aprilie - Festival Rock - Garnic - Caraş-Severin 
12 mai - Iaşi - TBAMAI MULTE DESPRE Blaze Bayley, Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 10:05 |  January 26, 2012  | 0 Comentarii  | 2304 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER & BLAZE BAYLEY - concert eveniment la Târgovişte, pe 24 martie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri