stiri rock

TROOPER - concert inedit la Sighisoara

TROOPER - concert inedit la Sighisoara

În data de 25 iulie 2009 formaţia Trooper va susţine un show inedit în cadrul festivalului de la Sighişoara. Trupa va prezenta 30 de minute în premieră din opera rock "Vlad Ţepeş - Poemele Valahiei". Spectacolul va fi unul de muzică şi teatru, un proiect foarte ambiţios care va cuprinde jocuri de imagine, de lumini, actori, coruri şi o mulţime de alte surprize. Lansarea oficiala a intregului produs, va avea loc in luna octombrie.
Pentru prima oara in istoria trupei, s-a apelat la un textier: Vasile Lupasc. Acesta a scris si cartea -  Rastignit intre cruci.
Pe 28 noiembrie 2008, Trooper au lansat noul lor disc Rock’n’roll pozitiv, cel de-al patrulea din cariera, printr-un show incendiar, in prezenta a peste 600 de fani, un material foarte bine primit de public si de critica de specialitate. Albumul a inregistrat inca de la inceput vanzari spectaculoase, iar Trooper promit reeditarea sa cat de curand. 
Totodata, Trooper a reeditat deja primele 3 discuri, toate fiind disponibile pentru achizitionare la concerte sau de pe www.trooper.ro, in sectiunea Shop.



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  May 22, 2009  | 3 Comentarii  | 2194 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER - concert inedit la Sighisoara

  • Aveti noroc ca's scumpe rosiile. Da' gasim noi un inlocuitor pana atunci.

    1. Posted by Hellraiser | 23 Mai 2009 00:30
  • Cum sa iei in serios un rocker cocalar care-si spune hellraiser? :))) Probabil ca are 1.50 si 25 de kg! Hellraiser! Yeahh...ia o bere retardule si baga somn. Sa te faci mare...hellraiser...ce cocalar.

    2. Posted by amuzant | 23 Mai 2009 08:18
  • Nu stiu de ce dar am impresia ca si trooper va sfarsi trasa in pept (ca si alte trupe pe la festivaluri), de primaria (si primarul) de kkt din orasul nostru iubit. Aici numai folkistii scapau (ca veneau la libidinosu ala de ivanitzchi) dar chiar si asa si pe aia i-au fript acu vreo 2 ani (din acea cauza nici aia nu mai vin). Ridicol: cica au baut si mancat prea mult si primaria s-a ofensat ca tre sa dea prea multe bonuri pensiunii respective. Va dati seama ? Era vorba doar de cazare, masa si bautura. Ridicol.

    3. Posted by Mach. | 23 Mai 2009 20:07
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri