stiri rock

TROOPER: concertul din Vama Veche se amana

TROOPER: concertul din Vama Veche se amana
Din pacate avem o veste rea, chiar cu o zi inainte de concertul care ar fi trebuit sa aiba loc in terasa "Hand" din Vama Veche. Am fost sunat de Ciprian, patronul terasei, care mi-a spus ca o avarie a celor de la Enel (furnizorul de energie electrica) va impiedica desfasurarea concertului. Mai precis, tensiunea fluctueaza si este absolut insuficienta pentru numarul de watti pe care ii consuma un astfel de eveniment, ea ajungand cu greu pentru cele doua frigidere si pentru becurile terasei. Sesizati, cei de la Enel au anuntat ca pot veni abia luni sa remedieze problema. Ciprian a incercat sa vada daca poate trage curent din vecini, dar se pare ca peste tot e acelasi lucru. Unica sansa ar fi fost inchirierea unui generator de curent, dar timpul este prea scurt si costurile prea ridicate.

Ne cerem scuze tuturor celor care si-au planuit o excursie la mare in acest weekend special pentru a ne vedea in concert, a fost mai presus de controlul nostru sau al patronului. Speram sa inteleaga toata lumea ca am decis sa amanam acest concert abia dupa o dimineata intreaga de stradanii a lui Ciprian pentru a se gasi o solutie. Pur si simplu nu exista suficient curent electric pentru a se putea canta. Va rugam sa dati mai departe acest mesaj, pentru ca toata lumea care pleaca azi la Vama Veche sa afle ce s-a intamplat.

Planuim o reprogramare a concertului la finalul lui august sau la inceputul lui septembrie. Vom anunta indata ce vom stabili ceva.

Balaurul (in numele intregii formatii Trooper)

Sursa: www.trooper.ro


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Klawz, at 15:52 |  July 16, 2010  | 0 Comentarii  | 1783 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER: concertul din Vama Veche se amana

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri