stiri rock

TROOPER dezvaluie coperta noului album

TROOPER dezvaluie coperta noului album
Formaţia Trooper a hotarât sa colaboreze, pentru a doua oara, cu Costin Chioreanu pentru coperta discului live “15”. Alin Dinca (solist), a declarat: “Am dorit ca imaginea ce însoţeşte albumul sa fie una old-school, o întoarcere la perioada care ne-a marcat noua începuturile.

Din data de 1 octombrie, albumul va fi disponibil la streaming pe site-ul www.metalhead.ro, urmând ca din 15 octombrie sa poata fi ascultat şi pe www.trooper.ro.

Trooper
, cea mai apreciata formaţie de heavy-metal din România, lanseaza primul album live din cariera. Intitulat "15", CD-ul marcheaza vârsta formaţiei şi include cele mai bune piese de pe cele cinci albume de studio editate pâna în prezent. Versiunile incluse pe discul live sunt cele interpretate în data de 16 octombrie 2009 la Palatul Copiilor din Bucureşti, cu ocazia lansarii operei rock "Vlad Ţepeş – Poemele Valahiei”.
Albumul va fi oferit gratuit tuturor platitorilor de bilet la concertele de club pe care Trooper le va susţine în cadrul acestui turneu (sfârşitul lui 2010/începutul lui 2011). Primele doua concerte la care CD-ul va fi facut cadou publicului vor fi cele susţinute la Arad şi Timişoara. CD-ul va fi lansat şi în Bucureşti, în clubul "Silver Church", în data de 18 noiembrie.

CD-ul include, în ordinea de mai jos, urmatoarele piese:

01. Cum vreau eu
02. Nu mai conteaza
03. Doar a mea
04. Nu trebuie sa vrei
05. Dispari din ochii mei
06. Orizonturi
07. Prizonier
08. Solii turci
09. In Valahia
10. Vlad Tepes
11. Legamantul
12. Old school, baby!
13. Tari ca muntii
14. Amintiri
15. Strigat

Sursa: trooper.ro



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Klawz, at 13:25 |  October 01, 2010  | 0 Comentarii  | 2063 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER dezvaluie coperta noului album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri