stiri rock

TROOPER duce magia 'Voodoo' in toata Romania

TROOPER duce magia 'Voodoo' in toata Romania
 Fiti pregatiti sa infruntati magia Voodoo! Trooper este gata sa demareze atacul la nivel national! Dupa o perioada indelungata de munca asidua in studio, cei cinci membri ai celei mai iubite formatii romanesti din zona metal, fac ultimele pregatiri pentru turneul, ce va include concerte in 12 orase.
 
Pana in acest moment, nicuna dintre piesele noi nu a fost facuta publica. Vineri, 30 septembrie este ziua in care Trooper va prezenta in premiera, live, melodii de pe albumul Voodoo, in cadrul concertului ce da startul turneului. Evenimentul va avea loc la Constanta, in clubul Heaven’s Hell.
 
Alin Dinca – aka Coiotu’ -, solistul trupei declara: “Exista ceva emotii, si este foarte normal sa fie asa. Suntem niste oameni noi, intr-o lume veche. Speram ca noul concept si noua prezentare sa fie din nou pe placul minunatilor prieteni ai formatiei, din toata tara”.
 
Fiecare din cele 12 intalniri cu publicul va fi un adevarat eveniment, marca Trooper. Cei care se vor afla in sala trebuie sa se astepte la un show de clasa, in care ingredientele ce asigura succesul concertelor Trooper de ani buni, se vor imbina cu elemente de noi, specifice conceptului noului album. “Ca de fiecare data, un nou turneu inseamna un nou inceput. Cautam sa ne reinventam de fiecare data si sa aducem lucruri noi in fata oamenilor. Pana acum se pare ca am reusit. Suntem nerabdatori sa pornim atacul Voodoo asupra Romaniei,.”  incheie baietii.
 
Programul complet al turneului este urmatorul:
30 septembrie – Constanta – Heaven’s Hell
07 octombrie – Campina – club Live
08 octombrie – Targoviste – La Scriitori
14 octombrie – Iasi – Bar Hand
15 octombrie – Bacau – Stage
11 noiembrie – Galati – Club Zodiar
18 noiembrie – Buzau – T’essence Club
24 noiembrie – Sibiu – Sfera
25 noiembrie – Cluj – irish & Music Pub
26 noiembrie – Timisoara – Daos
08 decembrie – Bucuresti – Silver Church
10 decembrie – Brasov – Rockstadt
 
Biletele se gasesc in locatiile care gazduiesc evenimentele, iar pentru concertul din Bucuresti sunt disponibile pe www.biletoo.rowww.blt.ro si in reteaua Biletoo.
 
Albumul Voodoo include 14 piese si va fi disponibil pe www.trooper.ro, www.metalhead.ro si www.bestmusic.ro, incepand cu data primului concert, respectiv din 30 septembrie.


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 10:05 |  September 26, 2011  | 0 Comentarii  | 1654 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER duce magia 'Voodoo' in toata Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri