stiri rock

Trooper in turneul "12 ani - Amintiri"

Trooper in turneul

Trooper, cea mai apreciata formatie de hard'n'heavy din Romania, a demarat turneul „12 ani – Amintiri”, un turneu ce va include concerte in cele mai mari orase din tara. Seria concertelor a inceput in Targoviste, pe 29 mai, si se va incheia in luna iulie, la Bucuresti. Noi concerte vor fi anuntate in scurt timp. Alte orase incluse in turneu sunt Bucuresti, Buzau, Sibiu, Iasi, Constanta, Targoviste si Brasov. Turneul este realizat de formatia Trooper impreuna cu revista Maximum Rock. In deschidere vor evolua formatia de heavy metal Blind Spirits (Bucuresti) si cate o trupa locala.

“Au mai ramas doua zile pana la mult asteptata reintalnire cu publicul clujean. Duminica 13 aprilie vom fi prezenti in clubul Irish Music & Pub pentru a petrece cateva ore asa cum ne place noua alaturi de voi, prietenii nostri. Am pregatit un playlist ucigator si un show de prima mana pentru a face aceasta intalnire cat mai placuta si mai memorabila. Am pregatit si cateva surprize pentru primii ajunsi la fata locului. De asemenea vom avea la noi si Box-setul “Trooper 12 ani  - Amintiri”, pentru cei care inca nu l-au procurat. Propun sa continuam discutia chiar la voi in oras! Duminica 13 aprilie ora 20.00! Stay Electric!”       

Coiotu-voce

Concerte confirmate pana la aceasta data:

13 aprilie - Irish & Music Pub (Cluj-Napoca), ora 20.00, pret bilet: 15 RON (consumatie inclusa, in valoare de 5 RON)  (primele persoane primesc un cadou surpriza, in limita stocului disponibil)
17 aprilie - Top T (Buzau)
2 mai - Club Barock (Petrosani)
3 mai - Club Jazz ( Timisoara )
6 iunie - intalnirea motociclistilor (Gilau / Cluj-Napoca)
16 iunie - Babel Fast (Targoviste)

Trupa care va deschide concertul Trooper de la Cluj-Napoca este Cronic din Oradea.
Pornind  "de la zero" si cu resurse proprii, în toamna anului 2006 ia nastere în Oradea, trupa Cronic. Dupa diverse schimbari ale membrilor si dupa o perioada de cumpana datorata unor probleme, componenta actuala a trupei este:
Robert "Robi" Brindus  - 21 de ani (ex:Chrome)  - voce
Ionut Covaciu  - 20 de ani  - chitara
Iulian "Vampy" Milcomete  - 28 de ani (ex: Anormal, Alb-Negru, Crown of sins)  - bass
Vlad Tuta  - 29 de ani (ex: Crown of sins)  - tobe
Stilul abordat de trupa Cronic este thrash metal . Repertoriul este axat pe piese proprii, nelipsind si anumite cover-uri. Desi media de vârsta a trupei este de 25 de ani, formatia încearca sa abordeze stilul clasic al metal-ului cu influente din anumite trupe precum: Kreator, Pantera, Sepultura etc.
Debutul oficial al formatiei în actuala formula a avut loc în Salonta (jud. Bihor) în luna martie 2008. În prezent trupa se axeaza pe înregistrarea pieselor pe care le au la activ.



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  April 11, 2008  | 1 Comentarii  | 4768 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trooper in turneul "12 ani - Amintiri"

  • stirea asta e veche de o luna

    1. Posted by andreeaw | 11 Aprilie 2008 08:55
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri