stiri rock

TROOPER inregistrează o piesa cu fosta voce IRON MAIDEN

TROOPER inregistrează o piesa cu fosta voce IRON MAIDEN
În data de 26 ianuarie 2012, solistul Blaze Bayley (fosta voce a formatiei britanice Iron Maiden) se va afla în România la iniţiativa formaţiei Trooper. Blaze dă astfel curs invitaţiei lansate de Trooper, pentru a înregistra o piesă împreună. Melodia a fost special compusa pentru aceasta colaborare. Englezul va rămâne în România până pe 28 ianuarie, timp în care va avea apariţii la mai multe posturi radio/TV.
 
"Din câte ştiu eu, este pentru prima oară când o formaţie din România reuşeşte să înregistreze o piesă alături de un muzician care a trecut prin Iron Maiden. Suntem toţi cinci mari fani ai britanicilor, prin urmare momentul este unul cu o încărcătură extraordinară pentru noi. L-am văzut în 1995 când a venit cu Maiden în România, iar acum vom petrece împreuna trei zile şi vom înregistra o piesă Trooper. Pare un vis. Plus că în seara zilei de 27 se va afla în Hard Rock Cafe pentru a ne vedea live alături de Nazareth. Încercăm de ani buni să obţinem o colaborare cu Blaze şi una cu Dickinson. Bruce a fost extrem de ocupat în ultimii ani, dar sper ca la începutul lui 2013 să venim cu o altă veste importantă.", a declarat Alin "Coiotu", solistul Trooper.
 
Blaze Bayley este vocalistul cu care Iron Maiden a venit pentru prima dată în România. Formaţia a concertat atunci pe scena Sălii Polivalente, în cadrul evenimentului Skip Rock '95, în faţa a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regăseşte pe trei albume din discografia Maiden: The X-Factor – 1995, Best of the Beast - 1996 şi Virtual XI – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numără: When 2 Worlds Collide, Futureal, Virus, Look for the Truth, Man on the Edge sau The Clansman.
 
Blaze Bayley va concerta la Bucureşti, în clubul Silver Church, vineri 23 martie 2012. Biletele sunt disponibile în toată reţeaua BILETOO. Punctele de vânzare se găsesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de lângă McDonald’s), Librăriile Adevărul şi Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului şi Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc să comande online, o pot face de pe www.Biletoo.rowww.bilet.ro, www.blt.ro şi www.myticket.ro.
 
Preţul biletelor variază, în funcţie de data la care sunt achiziţionate, astfel:
 
40 lei înainte de 21 ianuarie
60 lei înainte de 22 martie
70 lei în ziua evenimentului
 


MAI MULTE DESPRE Blaze Bayley, Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 09:35 |  January 20, 2012  | 0 Comentarii  | 2647 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER inregistrează o piesa cu fosta voce IRON MAIDEN

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri