stiri rock

TROOPER & IRIS concert unic la Arenele Romane pe 5 aprilie

 
Trooper incepe anul cu o noua surpriza de proportii: formatia va pune in premiera in scena conceptul „An Iron Tribute” pe 5 aprilie la Arenele Romane, avandu-i alaturi pe membrii formatiei Iris. Spectacolul se anunta a fi cea mai grandioasa productie semnata de Trooper, pana acum.
 
Concertul de la Arenele Romane va insemna o intalnire intre doua generatii: membrii „Nationalei de Rock a Romaniei”, aşa cum au fost supranumiti Iris, vor avea rolul de invitat special in showul celei mai apreciate formatii rock a momentului: Trooper. 
 
Coiot, solistul Trooper explica: „Ne-am dorit sa realizam un concert in care sa aducem un tribut formatiilor care ne-au influentat cariera, formatiilor care ne-au facut sa punem mana pe instrumente şi sa cantam rock! Principalele doua sunt Iron Maiden şi Iris. Spectacolul pe care il vom pune in scena se vrea o adevarata petrecere rock’n’roll. Vom canta piese din repertoriul Maiden, vom canta piese din repertoriul Iris, vom canta piese Trooper, vom canta rock”
 
Pentru concertul „An Iron Tribute,” de la Arenele Romane, se pun in vanzare 2 categorii de bilete:
 
Bilete VIP (CD digipack Trooper I, afiş concert, meet & greet TROOPER) – 30 lei
Bilete acces general – 15 lei
 
Bilete sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langaMcDonald’s), Librariile Adevarul şi Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Cinema Patria, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro, www.blt.ro, www.iabilet.ro si www.rezervariclub.ro
 
 
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 13:02 |  January 29, 2013  | 0 Comentarii  | 2855 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER & IRIS concert unic la Arenele Romane pe 5 aprilie

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri