stiri rock

TROOPER - maraton cu 3 concerte in week-end

TROOPER - maraton cu 3 concerte in week-end

In acest weekend, Trooper va sustine 3 concerte in aer liber la Veliko Tarnovo- Bulgaria, Bucuresti si Snagov.
Trooper canta vineri, 22 august, la festivalul international al motociclistilor de la Veliko Tarnovo, capitala medievala a Bulgariei. Show-ul din Bulgaria este o premiera pentru targovisteni, fiind prima invitatie de a canta in afara Romaniei. Balkan Motor-Rock Fest se bucura de un renume in crestere in zona Balcanilor si beneficiaza de o scenografie naturala unica, dealul Sveta Gora (Padurea sfanta), unde se afla si celebra universitate a acestui oras fermecator, cu o istorie de 7000 de ani.
Trooper sunt prima trupa straina invitata sa cante la festival. Anul acesta sunt asteptati nu mai putin de 9000 de spectatori din Grecia, Germania, Anglia, Polonia, Romania si Bulgaria. Festivalul va fi deschis de primarul orasului in prezenta premierului bulgar Serghei Stanisev, recunoscut pentru pasiunea sa pentru motoare.
Romanii au intrat deja in atentia presei bulgare. Au fost deja publicate materiale in presa centrala bulgara, astazi la Z-rock Radio din Sofia se difuzeaza piese Trooper, iar maine urmeaza un interviu prin telefon acordat de Aurelian, unul dintre chitaristi. Televiziunea nationala bulgara va difuza concertul Trooper pe Canalul 1 si va lua un interviu trupei imediat dupa concert.
Sambata, 23 august, Trooper sunt headlineri in ultima zi a Olimpiadei de rock, la amfiteatrul Mihai Eminescu din Bucuresti (de langa stadionul Lia Manoliu), concertul fiind programat la orele 21.30.
Tot simbata, 23 august, spre miezul noptii, targovistenii sunt asteptati la Bike Party, festivalul motociclistilor de la Snagov pentru a sustine un show care va cuprinde cele mai bune piese din istoria grupului.
Seria concertelor Trooper din aceasta vara va continua saptamana viitoare, pe 30 august, cand Trooper sunt asteptati la Heavy Riders Motorcycle Club, festivalul motociclistilor de la Paulesti (8 km distanta de Ploiesti).



MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by at 00:00 |  August 20, 2008  | 0 Comentarii  | 2647 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER - maraton cu 3 concerte in week-end

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri