stiri rock

TROOPER prezinta 'Stelele rockului romanesc' pe 26 aprilie la Arenele Romane

TROOPER prezinta 'Stelele rockului romanesc' pe 26 aprilie la Arenele Romane
 
26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda! TROOPER prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare! 
 
Recitalul TROOPER se va imbina cu momente unice in care pe scena vor urca CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS),  PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT) si EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU „GURITA” (KRYPTON).
 
Pe 26 aprile veti calatori in timp cu „Trenul Fara Nas”, o veti reintalni pe „Fata Din Vis,” veti rupe „Lanturile” si veti fi “Tari ca muntii”!
 
Coiotu, solistul formatiei, furnizeaza amanunte despre acest provocator si curajos concept: „Avem de multi ani in plan realizarea unui astfel de eveniment. Am vrea sa il permanentizam si anual sa putem aduce in fata oamenilor "eroi" ai scenei rock din Romania. Trooper este o formatie care nu a uitat de unde a inceput. Nu a uitat nici de unde isi trage radacinile. Suntem fericiti si mandri pentru ca putem, dupa atatia ani, sa impartim scena cu unii dintre cei mai importanti muzicieni din acesta tara.”
 
Completari a oferit si Balaurul, chitaristul TROOPER: „Va invitam la o incursiune live in istoria scenei rock! Daca ati crescut, asemenea noua, cu aceste refrene, speram sa va bucurati sa le regasiti in lumina reflectoarelor. Iar daca le stiti doar din auzite, trebuie sa fiti prezenti pentru a trai pe viu frenezia inconfundabila pe care aceste refrene o creeaza!”
 
Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
 
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu

Categoria 2 –  50 lei – acces general

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro
 
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 18:33 |  February 05, 2014  | 0 Comentarii  | 2424 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER prezinta 'Stelele rockului romanesc' pe 26 aprilie la Arenele Romane

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri