stiri rock

TROOPER te trimite, timp de un an, la cele mai mari concerte rock din Bucuresti!

TROOPER te trimite, timp de un an, la cele mai mari concerte rock din Bucuresti!
 
TROOPER are vesti bune pentru iubitorii muzicii rock: toti cei care achizitioneaza bilete Normal Circle pentru concertul Stelele Rockului Romanesc, programat pe 26 aprilie la Arenele Romane vor lua parte la o tombola, iar doi ei vor castiga, prin tragere la sorti, dreptul de a lua parte gratuit la evenimentele rock majore care se vor desfasura in Bucuresti, in perioada mai 2014 – mai 2015.  
 
Si detinatorii de bilete Golden Circle participa la o extragere: aceasta are ca miza doua invitatii single la concertul Iron Maiden din Sofia (16 iunie 2014).
 
Pentru ambele tombole extragerea va avea loc in ziua de 26 aprilie si va fi realizata pe baza partilor detasabile ale biletelor de acces din aceasta categorie. Castigatorii vor fi anuntati de Cristi Hrubaru.
 
 
26 aprilie 2014 este data pe care toti fanii rockului trebuie sa si-o treaca in agenda! TROOPER prezinta, la Arenele Romane, un eveniment fara precedent, ce va reuni pe aceeasi scena artisti simbol, care au scris in decursul timpului pagini de seama din istoria rockului romanesc si au oferit unor generatii intregi refrene nemuritoare! 
 
Despre indraznetul proiect STELELE ROCKULUI ROMANESC Balaurul a spus: “cred ca vom avea o prima editie despre care sa se vorbeasca multa vreme de acum inainte. Suntem mandri ca am reusit sa facem un lucru pe care putini il mai credeau realizabil intr-o astfel de perioada - cine visa ca va avea ocazia sa ii vada in cadrul aceluiasi eveniment pe CRISTI MINCULESCU & NUTU OLTEANU (ex IRIS), KEMPES (ex Cargo), PAUL CIUCI & ADRIAN TINCA (COMPACT), OVIDIU LIPAN TANDARICA (PASAREA ROCK, ex PHOENIX), DAN ILIESCU (TIMPURI NOI), EUGEN MIHAESCU & GABI NICOLAU 'GURITA' (KRYPTON), VICTOR SOLOMON & FLORIAN STOICA (ex CONEXIUNI) si TROOPER.”
 
Pe 26 aprilie veti calatori in timp cu „Trenul Fara Nas”, si veti afla  ce inseamna „Destin”, o veti reintalni pe „Fata Din Vis,” veti rupe „Lanturile,” ii veti regasi pe „Luca”, „Vecina”, „Stere”, „Adeline”, „Tanta” si „Stan”, veti cunoaste „Viata de rocker” iar la final veti fi “Tari ca muntii”!
 
Iar mesajul transmis de toti cei 5 membri TROOPER este urmatorul: “speram ca alaturi de voi sa le putem oferi acestor mari muzicieni o seara de neuitat!
 
Gazda evenimentului va fi CRISTI HRUBARU.
 
Pentru concertul din 26 aprilie sunt in vanzare urmatoarele categorii de bilete:
 
Categoria 1 – 100 lei – meet & greet cu Trooper, Cristi Minculescu, Nutu Olteanu

Categoria 2 – 50 lei – Golden Circle
 
Categoria 3 – 20 lei – Normal Circle

Biletele se gasesc in magazinul Biletoo din Unirea Shopping Center (parter), magazinele Flaco, Librariile Adevarul si Eminescu, la Palatul National al Copiilor, in oficiile Postei Romane, in magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, in magazinele Germanos, Orange, Vodafone si Diverta, si online pe www.biletoo.rowww.blt.rowww.bilet.rowww.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.metalhead.ro/bilete, www.eventim.ro  si www.myticket.ro
 
 
 
 
 
 
 
 


MAI MULTE DESPRE Trooper
Posted by Ruxia Sandru, at 13:02 |  April 10, 2014  | 0 Comentarii  | 2249 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER te trimite, timp de un an, la cele mai mari concerte rock din Bucuresti!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri