stiri rock

TROOPER vine la MANOWAR Release Party - pe 7 mai in Silver Church

TROOPER vine la MANOWAR Release Party - pe 7 mai in Silver Church
TROOPER vine la MANOWAR Release Party - pe 7 mai în Silver Church
 
TROOPER se alatura celor care, pe 7 mai, vor veni in Silver Church pentru a sarbatori lansarea celui mai recent album MANOWAR –  Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. 
 
Am crescut cu piesele de pe Kings Of Metal’ 1988 si am vazut cum albumul trece cu brio proba timpului si cum ajunge de la statutul de  album al  unei generatii la acela de  material reper in istoria genului heavy metal,” a spus Coiotu’, solistul Trooper.
 
„Sunt foarte selectiv cu muzica pe care o ascult la mine in masina. Acasa ascult orice, insa la drum iau doar discurile din Topul 100 personal. Kings Of Metal’ e la mine in masina, mi se pare cel mai bun disc MANOWAR. Cu asta am spus tot,a completat Balaurul.
 
Iar Coiotu’ a incheiat: „ Ne vedem pe 7 mai in Silver Church, la reintalnirea cu refrene din adolescenta noastra, intr-o abordare noua.” 
 
 
La release party-ul MANOWAR programat pe 7 mai in Silver Church ia parte si AURA, cel mai de succes proiect rock cu voce feminina din Romania.
 
Aniversarea a 25 de ani de la lansarea albumului Kings Of Metal al trupei MANOWAR, o piatra de hotar in istoria genului, nu poate trece neobservata! Formatia a marcat-o prin lansarea unui album aniversar – ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, iar fanii MANOWAR din Romania sunt invitati sa celebreze evenimentul, pe 7 mai in Silver Church Club din Bucuresti!
 
Startul festinului heavy metal animat de headbanging, karaoke, concursuri, riffuri MANOWAR si alte surprize se da la ora 19.00. Din programul serii nu va lipsi auditia noului album, iar invitatii speciali vor fi TROOPER si AURA. Intrarea va fi libera.
 
Cu acest release party-ul Romania se alatura manifestarilor organizate de fanii din intreaga lume, ce au ca scop celebrarea albumului ‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition. Evenimente similare au avut deja loc in Brazilia, Germania, Bulgaria si Portugalia, iar in urmatoarele saptamani va fi randul Manowarrior-ilor din Spania, Grecia si Turcia sa serbeze in stil heavy metal.
 
‘Kings Of Metal MMXIV’ Silver Edition, despre care revista Break Out din Germania spune ca este “o noua capodopera,” include 2 CD-uri, 9 trackuri principale si 9 bonus trackuri, o noua grafica de coperta, realizata de Ken Kelly si doua bookleturi, fiecare cu 24 de pagini, ce cuprind fotografii rare din perioada 1988/1989, precum si din decursul realizarii versiunii ‘Kings Of Metal MMXIV’
 

Dublu CD-ul se gaseste in magazinele de specialitate, pe platformele de comert electronic ale trupei MANOWAR: www.thekingdomofsteel.com si www.thekingdomofsteel.eu. (ambele expediaza produsele oriunde in lume) si la standul de merchandise in turneul ‘Kings Of Metal MMXIV’ World Tour.

‘Kings Of Metal MMXIV’ este o inregistrare complet noua, care marcheaza 25 de ani de la lansarea albumului emblematic ‘Kings Of Metal’ din 1988 si de la turneul care i-a urmat.

 
 


MAI MULTE DESPRE Manowar
Posted by Ruxia Sandru, at 09:42 |  April 29, 2014  | 0 Comentarii  | 2435 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TROOPER vine la MANOWAR Release Party - pe 7 mai in Silver Church

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri