stiri rock

TRUDA lanseaza inca un videoclip

TRUDA lanseaza inca un videoclip

"Sambata 18 aprilie, de la orele 20.00, in Noaptea de Inviere, se lanseaza, prin YouTube.com, noul videoclip:
Tara pupatorilor de moaste

Clipul pentru piesa Tara pupatorilor de moaste a fost filmat sâmbata 4 aprilie, în doua locatii diferite lânga Cluj. Noul clip este realizat si cu ajutorul fanilor, care nu au ezitat sa iasa cu noi, pe câmp, la o bere... doua... trei... o lada... si niste jinars de prune, scaldându-se în primele raze de soare din aprilie.

Clipul face referire directa la dezgustatorul obicei al pupatului moastelor de sfinti.

"Este mai usor sa te rogi si sa astepti sa iti rezolve Dumnezeu problemele, decât sa te ridici de pe curul puturos si sa FACI ceva ca sa iesi din rahatul în care te afli" ...este unul din mesajele ce prefateaza clipul.

Pentru multi dintre voi, clipul va fi socant, altora o sa li se para hilar, cert este ca se trateaza problema leneviei cronice, a disperarii si a tâmpeniei din societatea româneasca (cu lux de amânunte).

A V E R T I S M E N T :
+Cei care sunt convinsi ca tot weekendul în care au fost expuse moastele a fost vreme frumosa datorita (numai si numai) lui Dumnezeu... sa nu se uite la clip!
+Cei care de cate ori merg la vot spera ca de data asta se va schimba ceva... sa nu se uite la clip pentru ca nu vor întelege nimic.
+Celor carora nu le place TRUDA sa ramâna la rockul lor "adevarat" si... sa nu se uite la clip.
+Cei care scuipa samanta la coltul blocului si asculta Guta de la telefon... sa nu se uite la clip... ca-s prea prosti ca sa priceapa ceva!

În cadrul clipului va veti întâlni cu personaje din toate clipurile noastre de pâna acum... so it should be interesting.
Clipul va fi pe net, în YouTube.com la ora 8 seara în Noaptea de Înviere!
Enjoy"



MAI MULTE DESPRE Truda
Posted by Klawz, at 00:00 |  April 17, 2009  | 4 Comentarii  | 2445 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TRUDA lanseaza inca un videoclip

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri