stiri rock

Trupa Deadeye Dick organizează o mega-petrecere de lansare a primului album

Trupa Deadeye Dick organizează o mega-petrecere de lansare a primului album
Trupa Deadeye Dick anunţă lansarea primului lor album, “Black Stars On a White Sky”. Evenimentul a fost gândit ca o mega-petrecere organizată pentru prieteni şi va avea loc în clubul Fabrica, un spaţiu neconvenţional care a schimbat ideea de entertainment în Bucureşti, pe data de 11 septembrie, începând cu orele 20.Trupa va susţine şi un concert, avându-i ca invitaţi pe Dwarf Planet şi Days Before Disappearance. Intrarea va fi liberă.

Albumul “Black Stars On a White Sky” conţine 10 piese. A fost produs de Călin şi Răzvan Răduţă - membri ai trupei Cap de Craniu - şi masterizat de Zoltan Varga la studiourile Bakery din Ungaria. Sound-ul materialului este dens, cu influenţe de grindcore, death, metalcore şi black metal. Din punct de vedere conceptual, “Black Stars On a White Sky” explorează haosul în toate formele sale, zgomotul, furia şi fracturile prezentului.

Deadeye Dick activează în componenţa actuală din 2009, an în care au devenit cunoscuţi publicului în underground, susţinând numeroase concerte în Bucureşti, precum şi în Vama Veche, Cluj, Timişoara, Botoşani, Iaşi, Braşov, Galaţi, Constanţa, Deva.
Deadeye Dick sunt: Pava – voce, Killy – voce, Tomy – chitară, Scuby – chitară, Denis – bass şi Dorin – tobe.

O parte din piesele de pe album pot fi ascultate online, pe adresa de myspace a trupei, http://www.myspace.com/deadeyeromania.
Mai multe informaţii despre Deadeye Dick sunt disponibile pe adresa de facebook http://www.facebook.com/#!/pages/Deadeye-Dick-Official/207872124804?ref=ts.

Albumul va putea fi achizitionat in cadrul evenimentului susţinut pe 11 septembrie.



MAI MULTE DESPRE Deadeye Dick
Posted by Dragos P., at 15:29 |  August 31, 2010  | 1 Comentarii  | 3318 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa Deadeye Dick organizează o mega-petrecere de lansare a primului album

  • bun asa...

    1. Posted by Fantotzii | 31 August 2010 17:48
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri