stiri rock

Turneul street-punkerilor de la Scandal începe pe 29 noiembrie în Cluj-Napoca şi include Heresy, thrash din Costa Rica şi BKS, hardcore punk din UK

Turneul street-punkerilor de la Scandal începe pe 29 noiembrie în Cluj-Napoca şi include Heresy, thrash din Costa Rica şi BKS, hardcore punk din UK
 La începutul lunii curente prezentam cel mai nou single al punkiştilor români, acum activi în Londra, Scandal, şi anume, „Payback Day”, titlu care dă numele următorului turneu, în care muzicienii vor rătăci prin câteva oraşe din România. Joi, 29 noiembrie este prima dată din acest turneu, când grupul deja notoriu de street punk va concert în Cluj-Napoca, la Flying Circus, iar a doua zi, pe 30 noiembrie, va ajunge într-un colţ opus al ţării, într-un oraş recunoscut pentru cele mai zgomotoase evenimente ale punkiştilor întâmplate acum mult mai bine de un deceniu, Craiova. Acolo, grupul va urca pe scena de la Wave 84, iar de ziua naţională, va fi prezent în Manufactura din Timişoara. Ziua de 2 decembrie e rezervată pentru Braşov, mai exact clubul Rockstadt, iar socoteala se încheie în capitală, pe 3 decembrie, la Fabrica.
 
Trupa de thrash metal din Costa Rica, Heresy, va însoţi Scandal pe tot parcursul turneului, urmând să prezinte cel mai nou disc, „Blasphemia”, disponibil pe CD jewel case şi lansat prin intermediul label-urilor româneşti, Pest Records / Loud Rage Music şi Axa Valaha Productions, dar şi în variantă digitală pe platformele obişnuite, Deezer sau Spotify. 

Britanicii de la BKS, adică Baptist Killing Spree, vor fi prezenţi parţial în acest turneu şi vor ghida publicul către un hardcore punk foarte rapid si contagios. Din formula BKS face parte chitaristul Radu Ghidirim, recunoscut datorită activităţii într-o trupă de grind foarte respectată din Republica Moldova, Abnormyndeffect. BKS va acompania Scandal şi Heresy doar în Braşov şi Bucureşti, în vreme ce pentru evenimentul din Craiova au fost anunţaţi ca invitaţi cei de la Visions of Madness, grup de blackened hardcore din Bucureşti. 
 
Pe lângă acest turneu, trupa Scandal a confirmat prezenţa în cadrul Undercover Festival, care va avea loc pe 19 aprilie în Londra, plus o apariţie surpriză la celebrul festival dedicat celor mai extreme forme de muzică, Obscene Extreme, în Cehia. Trupa va concerta acolo pe 3 iulie în cadrul unei „gale 100% punk”, care se va desfăşura sub numele „Punk as Fuck”. 
 

Organizatorii anunţă că, la cererea publicului, a fost reprintat modelul de tricou Scandal derivat din hitul trupei, „Patrula suge pula”. De asemenea, vor fi disponibile tricouri cu „Payback Day Tour” într-o ediţie limitată la 50 de bucăţi. Cei de la Scandal vor aduce cu ocazia acestui turneu şi cel mai recent album, „On A Roll”, pe CD şi vinil, LP-urile fiind disponibile în mai multe culori, plus o ediţie specială de patch-uri brodate şi alte accesorii necesare punkiştilor, cum ar insinge, stickers etc.


MAI MULTE DESPRE Scandal
Posted by Gina S., at 17:05 |  November 27, 2018  | 0 Comentarii  | 5876 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Turneul street-punkerilor de la Scandal începe pe 29 noiembrie în Cluj-Napoca şi include Heresy, thrash din Costa Rica şi BKS, hardcore punk din UK

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri