stiri rock

Turneul trupei False Reality, „End Of Eternity” continuă şi include un concert special la Fabrica

Turneul trupei False Reality, „End Of Eternity” continuă şi include un concert special la Fabrica
 Formaţia de melodic death metal şi progressive rock, False Reality ȋşi continuă turneul de lansare a albumului „End Of Eternity”. După două seri memorabile ȋn Tȃrgu-Mureş şi Cluj-Napoca, „End Of Eternity Tour” va continua cu ȋncă patru concerte, primul fiind un concert special ȋn clubul Fabrica din Bucureşti, pe data de 3 martie. Concertul va avea ȋn deschidere alte trei trupe, fiecare cu un stil unic. 

Cap de afiş va fi False Reality, iar invitaţi speciali vor fi cei de la Eternal Fire, o trupă de melodic symphonic black metal cu progressive pagan metal din Bucureşti, trupă ce a putut fi vazută ȋn capitală, cȃntȃnd ȋn deschidere pentru trupe ca Dark Funeral, Carach Angren, Negura Bunget şi alţii. 

Ȋnainte de Eternal Fire va urca pe scena o altă formatie bucureşteană, Mindcage Escape, care abordează un gen pe care membrii ȋnşişi ȋl numesc „modern progressive metal”, cu anumite influenţe death, dar şi power metal.

Prima trupa din deschidere va fi Recursive Delusion, tot o trupă din Bucuresti, o trupă cu influenţe diverse – de la Amon Amarth şi Five Finger Death Punch pȃnă la Epica sau Dream Theater – genul declarat de ei fiind „experimental metal”.

După concertul de la Fabrica, turneul va continua cu un concert la Buzău, cu cei de la Mindcage Escape ȋn deschidere şi cu alte doua concerte, ȋn Tȃrgovişte şi Constanţa, unde vor cȃnta ȋn deschidere pentru colegii lor de la Hteththemeth.

False Reality a semnat anul trecut un contract cu casa de discuri Loud Rage Music şi albumul lor de debut, „End Of Eternity”, este deja disponibil online şi pe CD. Albumul a fost surprinzător de bine primit pe plan extern. Ȋn ţări precum Cehia, Olanda, Italia, Germania, Polonia, Portugalia sau UK, albumul a avut parte de comentarii pozitive sau de note foarte bune.
 
 
Sursa: Graham Robinson, Anglo-Saxon Booking Agency


MAI MULTE DESPRE False Reality
Posted by Gina S., at 11:40 |  February 28, 2017  | 0 Comentarii  | 2309 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Turneul trupei False Reality, „End Of Eternity” continuă şi include un concert special la Fabrica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri