stiri rock

Ultima saptamana de pret promotional la biletele concertului Adagio

Ultima saptamana de pret promotional la biletele concertului Adagio

Profita de ultima saptamana de pret promotional la biletele concertului Adagio din Brasov.
Reteaua Eventim.ro si Magazinele Germanos au, de vineri 27 martie in vanzare bilete pentru concertul Adagio din Brasov.
Biletele sunt grupate in trei categorii de pret astfel: 45 Ron pana in data de 20 aprilie, 50 Ron dupa si 55 Ron la intrare.
Biletele vor fi limitate la 700.

Pe 23 mai 2009, formatia franceza de progresiv/power metal Adagio va sustine un concert la Brasov, in clubul Suburban, situat pe Bulevardul 15 Noiembrie nr. 84, în Centrul Civic, un show unic în Romania, in cadrul campaniei de promovare a celui mai recent album de studio, Archangels in Black.
Adagio a fost infiintata de Stéphan Forté in 2001, la putin timp scotand pe piata albumul Sanctus Ingnis, album care a primit numai note maximale in revistele de specialitate precum 5/5 in faimosul Kerrang Magazine sau 9/10 in Rock Hard Magazine. Inca de la primul album trupa a avut un succes extraordinar in Franta si Japonia.

In deschiderea concertului Adagio va canta formatia de progresiv metal Celest din Brasov. Celest sunt prezenti aproape in formula originala, din trupa lipsind bateristul Radu Bucura. Celest se vor prezenta la concert cu un set de piese noi la care lucreaza in momentul de fata pentru a fi imprimate pe un nou album de studio.

O alta surpriza in cadrul acestui eveniment este prezenta trupei NeXus din Bucuresti, care de asemenea va fi prezenta in Brasov cu un nou solist vocal si un set de piese noi care, dupa spusele lor, se afla inca in lucru, urmand a face materialul unui nou album ce va aparea in cel mai scurt timp.

Harta locatiei:

 



MAI MULTE DESPRE Adagio, Nexus
Posted by at 00:00 |  April 14, 2009  | 0 Comentarii  | 3601 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultima saptamana de pret promotional la biletele concertului Adagio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri