stiri rock

Ultima zi cu bilete la pret redus pentru concertul ZZ TOP

Ultima zi cu bilete la pret redus pentru concertul ZZ TOP

Astazi este ultima zi in care se mai pot achizitiona bilete la pretul promotional de 100 de lei pentru concertul ZZ Top din data de 20 octombrie.

Incepand de  joi, 27 august, pretul biletelor va fi de 120 lei, iar in ziua concertului, biletele se vor vinde la pretul de 130 lei, la intrarea in locatie.

Biletele sunt disponibile prin Eventim in magazinele Germanos din intreaga tart, Librtriile Ctrturesti si o parte din magazinele Vodafone. Online, biletele se gaesc pe www.eventim.ro si www.bilete.ro.

Concertul americanilor de la  ZZ TOP va avea loc la Sala Polivalenta din Capitala, in data de 20 octombrie, de la ora 20.00.

Va reamintim ca evenimentul este produs de D&D East Entertainment, in colaborare cu Marcel Avram, reprezinta o premiera absoluta pentru Romania si face parte din turneul Double Down Live 2009.
De-a lungul anilor, succesul ZZ TOP a fost asigurat de prestatiile live de cea mai inalta calitate si turnee cu incasari record. “Acea micuta trupa din Texas”, cum s-au autointitulat rockerii, este responsabila pentru mega-hituri precum Gimme All Your Lovin’, Rough Boy, Give It Up, Sharp Dressed Man si Legs, printre altele.



MAI MULTE DESPRE ZZ Top
Posted by D, at 00:00 |  August 26, 2009  | 4 Comentarii  | 3390 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultima zi cu bilete la pret redus pentru concertul ZZ TOP

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri