stiri rock

Ultima zi de reduceri la biletele pentru concertul OPETH si KATATONIA

Ultima zi de reduceri la biletele pentru concertul OPETH si KATATONIA

Biletele promotionale “Rock 6-Pack” care permit accesul la concertul Opeth si Katatonia a unui grup de 6 persoane (la pretul de 5 persoane), precum si 6 beri gratis sunt aproape sold-out. Mai putin de 10 bilete din cele 100 puse in vanzare mai pot fi achizitionate din reteaua Eventim.
 
Reamintim fanilor ca astazi, 13 mai, este ultima zi in care pot cumpara bilete cu reducere de 25%. Biletele sunt disponibile online la Eventim.ro si in retelele magazinelor Germanos, Orange,¸Vodafone, Domo, in librariile Humanitas si Carturesti si au urmatoarele preturi:

    * 82 lei - in fata scenei
    * 97 lei - in tribune
    * 412 lei - “Rock 6-Pack” (5+1 gratis), precum si 6 beri gratis.

Nu i-am uitat nici pe cei mai harnici dintre fani. Le multumim celor care au achizitionat primii biletele la concert in perioada 15 aprilie – 5 mai si ii anuntam ca vor putea beneficia de urmatoarele bonusuri:
    * voucher in valoare de 25% din biletul cumparat pe care il pot folosi la standurile de bauturi si mancare.
    * voucher de 25% discount la orice produs achizitionat de la standurile de merchandise oficial: tricouri, cd-uri etc. (oferta in limita stocului disponibil)

Voucherele sunt valabile pentru toate categoriile de pret si vor putea fi ridicate pe baza biletului, de la standul special amenajat in incinta Arenelor Romane.

De asemenea, fanilor care au achizitionat bilete in pre-sale le mai pregatim o surpriza: un concurs prin care isi vor putea intalni idolii pentru o sesiune de meet & greet dupa terminarea concertului. Detaliile vor fi facute publice in cursul saptamanii viitoare pe websitul www.facebook.com/OneEventRO  
 
Concertul Opeth & Katatonia din 5 iunie 2011 este produs de One Event si Show Department.



MAI MULTE DESPRE Katatonia, Opeth
Posted by Ella, at 15:24 |  May 13, 2011  | 0 Comentarii  | 2964 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultima zi de reduceri la biletele pentru concertul OPETH si KATATONIA

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri