stiri rock

Ultimele 3 zile de presale pentru concertul WATAIN, DEGIAL si KISTVAEN

Ultimele 3 zile de presale pentru concertul WATAIN, DEGIAL si KISTVAEN
Ultimele 3 zile de presale pentru concertul Watain, Degial si Kistvaen

Mai aveti doar 3 zile pentru a achizitona bilete la concertul Watain/Degial/Kistvaen la pretul special de 60 de lei. In seara concertului, pretul biletului va fi de 70 de lei.

Biletele la acest concert pot fi achizitionate online exclusiv via iabilet.ro si metalhead.ro. Bilete fizice gasiti in Magazinele Diverta din toata tara, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu din Bucuresti, Magazinele Orange, Vodafone si Germanos, librariile Humanitas si Carturesti, magazinele InMedio, oficiile Postei Romane si in retelele Myticket, Bilete.ro si Eventim.

METALHEAD te invita pe 7 aprilie in Club Colectiv din Bucuresti la un concert bestial plin de efecte pirotehnice alaturi de WATAIN, Degial si Kistvaen.

Actualmente considerata elita scenei black metal, grupul suedez Watain a capatat rapid statutul de nume cult, iar in acest moment este una din putinele trupe a carei muzica si concept vizual definesc cu precizie viziunea muzicii black metal, asa cum a fost ea conceputa inca din primii ani ai existentei sale.

Acest concept a propulsat numele Watain in prima liga a trupelor extreme, iar in 2013 Watain si-a lansat un al patrulea album intitulat The Wild Hunt, disponibil via Century Media Records si promovat printr-un turneu masiv international dar si concerte headliner la cele mai mari festivaluri europene.

Fiecare piesa a albumului are o legatura directa cu unul din simbolurile prezente pe coperta. "Dupa 120 de nopti de vointa de fier si magie arzatoare, cel de-al cincilea album de studio Watain este gata. Cu oasele frante si inimile arzande, ne-am croit drum prin cea mai adanca iarna catre o salbaticie noua, ale caror porti au fost deschise", a declarat trupa.

Concertul din Bucuresti va fi insusi o reprezentare macabra a universului Watain. Showul se va bucura de o productie vizuala unica, grupul suedez va transforma scena din Colectiv intr-un adevarat altar plin de elemente simbolice oculte cat si efecte pirotehnice. Practic, un show similar cu cel pus in scena odata cu filmarea DVD-ului Opus Diaboli.

Invitati speciali vor fi suedezii din Degial, promotori al curentului old school death metal, un supergrup in care au activat de-a lungul anilor membri din Katalysator, Graveless, Veternus, Repugnant sau Die Hard. Trupa isi va promova cel mai nou album intitulat Death's Striking Wings, lansat in 2012.

Un eveniment organizat de METALHEAD.

Club Colectiv - Strada Tabacarilor nr. 7, zona Pasajului Marasesti.

Sursa: Metalhead


MAI MULTE DESPRE Watain
Posted by H., at 16:53 |  April 03, 2014  | 0 Comentarii  | 2415 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultimele 3 zile de presale pentru concertul WATAIN, DEGIAL si KISTVAEN

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri