stiri rock

Ultimele bilete la concertul NEGURA BUNGET

Ultimele bilete la concertul NEGURA BUNGET
Ultimele bilete la concertul NEGURA BUNGET plus special guests la pretul de 25 RON mai pot fi procurate doar astazi, 21 ianuarie, din retelele Diverta si Germanos, librariile Carturesti, magazinele Vodafone, Muzica, Sala Palatului si din clubul Suburbia.

In ziua concertului va fi pus in vanzare un numar limitat de bilete la pretul de 35 RON.

NEGURA BUNGET, una din cele mai titrate trupe metal romanesti, va concerta in premiera in noua componenta vineri, 22 ianuarie in clubul Suburbia din Bucuresti. Alaturi de ei, pe scena din Clubul Suburbia vor urca suedezii de la DAEMONICUS, EUFOBIA din Bulgaria, precum si trupele bucurestene INOPIA si AKRAL NECROSIS.


In decursul celor 15 ani de existenta NEGURA BUNGET a lansat patru albume, doua EP-uri si un demo si se pregatesc sa scoata pe piata in prima parte a lui 2010 nu mai putin de trei materiale noi: ‘Virstele Pamintului’, ‘Maiestrit/Maiastru Sfetnic’ si DVD-ul ‘Focul Viu’.

 

‘Virstele Pamintului’ este primul album inregistrat in noua formula alcatuita din Corb – chitara/voce, Spin – chitara, Gadinet – bass, Ageru Pamintului – voce/percutie/xilofon/tulnice, Inia Dinia – clape si Negru – tobe. Este un album despre locuri ale pamantului si locuri ale spiritului, despre legaturi ce transced lumi, legaturi mijlocite prin elementele pamant, roua, jar, munte, piatra, vant, arbore sau prin spatiile fizice incarcate de semnificatii de mult uitate, Dacia, Ceahlau, Om, Caliman.

‘Maiestrit’ este ultimul material NEGURA BUNGET inregistrat in componenta initiala si contine varianta re-inregistrata intr-o maniera pasionala a clasicului ‘Maiastru Sfetnic’, lansat in anul 2000 de Bestial Records. Albumul va avea ca bonusuri doua piese acustice.

Cu ocazia concertului din clubul Suburbia, fanii bucuresteni vor putea asculta in premiera cateva din noile compozitii NEGURA BUNGET.

DVD-ul "Focul Viu" este primul material video al trupei ce contine un concert intreg, filmat cu camere profesionale. In afara celor 90 minute ale concertului inregistrat in Bucuresti in luna ianuarie 2008, DVD-ul va include un slideshow cu poze live inedite, precum si versiunile re-aranjate ale tuturor videoclipurilor NEGURA BUNGET aparute pana acum.

Concertul NEGURA BUNGET plus special guests din Clubul Suburbia de pe data de 22 ianuarie 2010 este produs de One Event si Axa Valaha Productions.
Pentru mai multe informatii ne puteti contacta la one (at) event.mu si la axa666 (at) yahoo.com.

Sursa: Coro - Axa Valaha



MAI MULTE DESPRE Akral Necrosis, Eufobia, Inopia, Negura Bunget
Posted by H., at 11:03 |  January 21, 2010  | 0 Comentarii  | 1970 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultimele bilete la concertul NEGURA BUNGET

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri