stiri rock

Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul HELLOWEEN si GAMMA RAY de la Bucuresti

Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul HELLOWEEN si GAMMA RAY de la Bucuresti
Formatiile Helloween si Gamma Ray vor pleca intr-un turneu european intitulat "Hellish Rock Part II" incepand cu luna martie 2013, iar pe data de 16 martie 2013 (sambata) acesta va "ateriza" si la Bucuresti.

Concertul va avea loc la Arenele Romane si este organizat de Promusic Events impreuna cu revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

Fanii celor doua formatii nu au ramas pasivi la anuntul acestui concert, astfel ca cei mai inflacarati si-au achizitionat deja bilete.
Ultimele 70 de bilete, la pretul promotional de 87 lei, pot fi achizitionate din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe http://www.eventim.ro/). Dupa epuizarea acestora biletele pot fi achizitionate la pretul normal de 97 lei, iar in ziua concertului la pretul de 110 lei.

Cu ocazia acestui turmeu ambele formatii isi vor promova noile materiale discografice:

Helloween va lansa pe 18 ianuarie 2013 noul album intitulat Straight Out of Hell, album ce este produs alaturi de Charlie Bauerfeind in studioul studiourile Mi Sueno. Charlie a mai lucrat cu formatia Helloween in trecut, dar si cu formatii precum Angra, Blind Guardian, Primal Fear, Rage, HammerFall sau Saxon.

Gamma Ray va lansa, in primavara lui 2013, un nou material discografic, insa pana atunci fanii formatiei vor putea savura un material live al germanilor, Skeletons & Majesties Live, ce va fi lansat pe dublu CD, Blu-ray si DVD pe data de 30 noiembrie. Setul va cuprinde imagini de la concertul sustinut pe 29 aprilie 2011 in legendara locatie Z7 din Pratteln, Elvetia


Pagina evenimentului de pe Facebook poate fi accesata aici.

BILETE: Primele 350 de bilete au valoarea de 87 lei iar urmatoarele 97 lei, urmand ca in ziua evenimentului acestea sa poata fi achizitionate la pretul de 110 lei. Important: Numarul biletelor e limitat la 1500 bucati!
Sursa: PM & MR Crew


MAI MULTE DESPRE Gamma Ray, Helloween
Posted by H., at 14:34 |  November 11, 2012  | 0 Comentarii  | 3394 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Ultimele bilete la pret promotional pentru concertul HELLOWEEN si GAMMA RAY de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri