stiri rock

UMBRA ET IMAGO: Fetish/ Goth / BDSM Show

UMBRA ET IMAGO: Fetish/ Goth / BDSM Show
Sambata, 20 februarie 2010, pentru prima data in Romania la acest nivel, va invitam la un eveniment / experiment ce are ca tema centrala "outingul" si "atitudinea" din cadrul culturilor alternative de tip goth / fetish / bdsm. Pentru prima si singura data in Romania, cea mai importanta, controversata si longeviva trupa germana de fetish goth rock, Umbra Et Imago, promotori ai unui spectacol caracterizat socant de catre oamenii normali, respectiv scandalos de catre cei puritani, va concerta la Bucuresti, in cel mai stilat club din capitala, The Silver Church. Show-ul Umbra Et Imago face parte din zona extrem de ascunsa, elitista, stranie, si pâna în prezent cvasi-necunoscuta în România, denumita în mod generic goth BDSM. Gradul de acceptanta al publicului prezent se doreste a fi pe masura evenimentului prezentat. In deschiderea recitalui Umbra Et Imago vor concerta doua dintre cele mai importante nume ale scenei gothic doom metal autohtone, trupele bucurestene Sincarnate si Kratos. Ineditul eveniment / experiment se va intinde pana dimineata, mai multi DJs din cadrul comunitatii goth urmand a fi anuntati in cadrul after-party-ului oficial de la The Silver Church Club.

Organizatorii roagă și pe această cale pe cei doritori să se intereseze cât mai bine și acoperitor despre natura show-ului (și a party-ului în general), folosind orice sursă de informație, de preferat online, pentru a nu avea la fața locului un "șoc cultural", o dezamăgire, o senzație de revoltă interioară, sau mai mult decât atât, o reacție de scandalizare violentă la adresa moravurilor existente în secolul XXI.
Prețul biletului de intrare (99,9 lei în avans și 120 lei la intrare în seara evenimentului) este destul de ridicat, venind într-un fel în ajutorul dumneavoastra: participați la acest show numai dacă veți considera cu adevărat că ceea ce se prezintă în această seară se suprapune modului dumneavoastra de gândire, respectiv limitei personale de toleranță (acceptanță). Evenimentul nu are nici o componentă porno, nici vulgară. Este doar o atmosferă încărcată, plina de erotism, o formă stilizată de plăcere pură și foarte rafinată.

Biletele se pot procura din reteaua Magazinelor Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Absintherie Sixtina (Covaci 6, et 1, Centrul Istoric), la email axa666@yahoo.com sau tel. 0721.107776 pentru livrare oriunde in Bucuresti sau online pe www.myticket.ro sau www.ticketpoint.ro.

Pretul unui bilet este de 99,9 lei pentru biletele cumparate in avans, pana in ziua precedenta concertului, respectiv de 120 de lei, direct in seara evenimentului, la intrare. De asemenea exista si pachete VIP, in numar extrem de limitat, la pretul de 160 de lei.

Evenimentul este organizat de Axa Valaha Productions si Under the Flag Events.



MAI MULTE DESPRE Kratos, Sincarnate, Umbra Et Imago
Posted by Dragos P., at 16:54 |  February 12, 2010  | 0 Comentarii  | 2615 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: UMBRA ET IMAGO: Fetish/ Goth / BDSM Show

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri