stiri rock

Un weekend de poveste marca DonisArt

Un weekend de poveste marca DonisArt

Acum 3 luni ne pregateam pentru un nou ritual DBE. Au fost 4 zile si nopti pline cu de toate, inclusiv cu amintiri frumoase.

Peste doar cateva zile vom avea parte de DBE echoes, intalnire unde Mat, Marja si trupa lor ne vor ajuta sa ne reamintim de atmosfera sfarsitului de vara tarziu, de data aceasta la sfarsitul toamnei. HEXVESSEL vin pentru a 3 oara in Romania si ne promit un concert tihnit ca stare si timp, mai ales ca ei vor canta in jur de 90 minute. La concertul lor vor fi prezenti si trupetii EMPYRIUM, cativa dintre ei participand anii trecuti la DBE, cu proiectele lor, ALCEST sau LES DISCRETS. Acolo a inceput o prietenie frumoasa care se va concretiza chiar printr-un turneu comun ce va urma in curand prin Europa.


Accesul in sala de teatru Reduta va fi permis sambata, 23 noiembrie, incepand cu ora 19.00, trupa urcand pe scena o ora mai tarziu. Biletul la DBE echoes este 60 lei, se achita la intrare iar cei cu rezervari confirmate vor avea acces primii in sala. De asemenea, doar participantii la DBE echoes vor putea sa-si procure de sambata seara bilete si pentru evenimentul KRUNA Brumar, in sensul ca duminica seara vor putea intra
primii in sala, alegandu-si locurile dorite.

 Dupa eveniment, vom merge pe jos (cca 10 min), in Rockstadt, unde Next Dream Event ne invita sa petrecem sambata seara intr-un mod relaxant dar siincitant, la afterparty-ul muzical intitulat “The Night Of The Fall”. Incepand cu ora 22.15, HTETHTHEMETH si ADAMO CADUCO, 2 trupe din undergroundul autohton, vor sustine 2 cantari originale, dupa care vom putea sta la povesti pana spre dimineata, inclusiv cu trupetii HEXVESSEL si EMPYRIUM.

Biletul la acest afterparty muzical este de 10 lei (15 lei pt cei ce nu participa la DBE echoes) si se va achita la intrare.

Duminica seara, pe 24 noiembrie, la ora 19.00, vom permite accesul in sala Reduta tuturor celor ce vin pentru KRUNA Brumar. Mai precis, pentru EMPYRIUM. Prioritate vor avea cei ce au deja achizitionate biletele de la DBE echoes, dupa care cei cu rezervarile confirmate pe email. Pretul unui bilet este de 100 lei. Intrucat rezervarile de pana acum acopera cam jumatate din capacitatea locatiei, nu credem ca evenimentul va fi sold out.
 

Trupa va incepe recitalul in jurul orei 20.00 si ne va canta piese din toate albumele realizate pana acum dar si de pe albumul ce va fi lansat anul viitor, “The Turn Of The Tides”. Componenta este una de exceptie:
Schwadorf, Helm, Konstanz (The Vision Bleak), Neige (Alcest), Eviga (Dornenreich), Fursy Teyssier (Les Discrets), Aline Deinert (Neun Welten) si Christoph Kutzer (Remember Twilight).

 

Dupa cum probabil se cunoaste, EMPYRIUM a performat o singura data live, la WGT, in urma cu 2 ani, concert ce a fost inregistrat si acum este disponibil pe DVD.

EMPYRIUM va umple standul de merchandise cu multe accesorii personalizate, inclusiv 12’’EP-ul “Dead Winter Ways”, ce va fi lansat chiar atunci.

La ambele evenimente DonisArt, sustinute in sala Reduta, si-au anuntat prezenta persoane nu numai din Romania, ci si din Israel, SUA, Bulgaria, Serbia, Turcia, Grecia, Cipru, Finlanda, Ungaria. Ne onoreaza si le
multumim tuturor pentru sustinere!

Daca si vremea va fi generoasa cu noi si vom avea parte de fulgi de zapada, atunci putem spune ca vom petrece Sarbatorile de Iarna cu o luna mai devreme, intr-un oras spectaculos, alaturi de prieteni noi si vechi, cu muzica si voie buna... intr-un weekend de poveste.

Sursa: Kogaionon



MAI MULTE DESPRE Empyrium, Hexvessel
Posted by Dragos P., at 16:45 |  November 13, 2013  | 0 Comentarii  | 1810 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Un weekend de poveste marca DonisArt

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri