stiri rock

Underground Hours intra pe MetalfanTV

Underground Hours intra pe MetalfanTV

It's official! Pentru ca v-a placut experimentul cu editiile de pana acum, de azi inainte Undergrund Hours, cel mai tare show TV de metal din Romania, intra sistematic si pe MetalfanTV.

De obicei, Shole si invitatii lui rup capetele ascultatorilor (cu breaking news, videoclipuri si interviuri) IN DIRECT in fiecare JOI seara la SENSOTV. Ideal si mai palpitant ar fi sa vedeti aceasta dementa live, dar daca pierdeti emisiunea dintr-un motiv obiectiv, subiectiv sau etilic, o puteti de-acum gasi, la un interval de cateva zile, pe www.metalfan.ro. Intrati pe homepage, dati click pe una dintre casutele Underground Ed.nrX si... vizionare placuta.

De acum incolo, o sa facem saptamanal un preview al sumarului emisiunii si iata-l pe primul, in redactarea d-lui Shole insusi:

"Joi seara de la ora 22 la UNDERGROUND HOURS pe SENSO TV,  Shole ii are ca invitati pe baietii de la COMA. Pe langa discutia din platou, o sa puteti urmari dvd-ul COMA @ THE MOVIES care contine toate videoclipurile formatiei de la infiintare si pana azi, scene inedite live si backstage plus intreg albumul NEROSTITELE. Pentru alte detalii, intra pe www.myspace.com/undergroundhour. TREBUIE SA VEZI!"

Posted by Tzugu, at 00:00 |  November 28, 2007  | 9 Comentarii  | 5417 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Underground Hours intra pe MetalfanTV

  • Haoleu, bai fraţilor dar nu v-aţi plictisit de nonmetalul practicat de eternii und fascinanţii de la coma ?! Terrify !

    1. Posted by naduT | 28 Noiembrie 2007 11:24
  • Eu da.

    2. Posted by gorguts | 28 Noiembrie 2007 13:51
  • salut!
    la emisiunea UNDERGROUND HOURS ne straduim sa aducem toate trupele romanesti in primul rand, si asa cum au fost AVATAR, TAINE, ABIGAIL, PROTEST URBAN sau DEVIANT, asa mi se pare normal sa fie si alte trupe romanesti.momentan pe metalfan.ro se afla primele 4 editii, in cursul saptamanii viitoare vor fi uploadate urmatoarele 4 din acest sezon.ne straduim pe cat posibil sa ajungem si la evenimente din tara, cum am facut saptamana trecuta la Brasov.va anuntam si ca veti putea urmari cateva editii speciale live cu NAPALM DEATH, CANNIBAL CORPSE, SAMAEL, BEHEMOTH, DISMEMBER, SUFFOCATION, ROTTING CHRIST, MY DYING BRIDE, ANATHEMA si multe altele.sper sa ne scrieti in continuare ce ati vrea sa vedeti in emisiune, ce clipuri si ce formatii.va multumim pentru sustinere si interes.respect!

    3. Posted by shole | 28 Noiembrie 2007 14:22
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri